Skip Navigation
Over ons

Vecht en IJssel is dé dienstverlener in wonen, welzijn en zorg voor ouderen in de provincie Utrecht. Op vier locaties (Ewoud, Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key) en met Zorg Thuis zetten wij ons...

Gezondheid & WelzijnMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

Zorg jij ervoor dat een oudere ook van de herfst kan genieten?

Vacature · 1–3 uur/week
Lieven De Keylaan 4, 3555 VZ Utrecht, Netherlands
Ondersteunend werk
Nederlands
#24007
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Vecht-en-IJssel-locatie-Lieven-de-Key/activiteiten/Zorg-jij-ervoor-dat-een-oudere-ook-van-de-herfst-kan-genieten/24007 om je aan te melden
SamenvattingMaak een oudere blij door samen te gaan wandelen!
Uitgebreide omschrijving

De meeste van onze bewoners, oudere mensen met dementie, kunnen niet meer zelfstandig naar buiten. Niet iedereen heeft familie die hen mee kunnen nemen.

Daarom zijn wij op zoek naar vrijwilligers die een keer per week met een van onze cliënten op stap willen.

Voor dit vrijwilligerswerk worden er strikte afspraken gemaakt m.b.t. de maatregelen rondom Corona.


De beschikbare werktijden zijn:

In overleg


Heb jij affiniteit met ouderen en inlevingsvermogen? Ben je geduldig, vriendelijk en respectvol? Sta je stevig in je schoenen? Houd je je aan gemaakte afspraken? Spreek je goed Nederlands en vind je het leuk om meer te weten te komen over mensen met dementie? Dan zoeken we JOU!


De beschikbare werktijden zijn: 

In overleg 


Wat hebben wij te bieden:

  • Een zinvolle manier van bezig zijn en andere mensen te leren kennen.
  • Mogelijkheid kennis en ervaring op te doen
  • Een inwerk- en kennismakingsperiode
  • Reiskostenvergoeding (indien van toepassing)
  • WA en ongevallen verzekering
  • Ondersteuning door middel van workshops of trainingen


Wie zijn wij:

Woonzorgcentrum Lieven de Key in de wijk Noordwest biedt plaats aan 40 cliënten met dementie die niet meer zelfstandig kunnen wonen en aan 14 cliënten met een psychiatrische achtergrond die bij ons beschermd wonen.

Als onderdeel van Vecht en IJssel zijn wij dienstverlener in wonen, welzijn en zorg voor ouderen in de provincie Utrecht. Op vier locaties (Ewoud, Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key) en met Zorg Thuis zetten wij ons in voor een optimaal welbevinden van onze cliënten. We doen dit vanuit de overtuiging dat mensen, jong en oud, zich beter voelen als ze worden gehoord en gezien. Juist in deze tijd, waarin ouderen steeds vaker op zichzelf komen te staan, wil Vecht en IJssel hier het antwoord op zijn.

Wij streven naar het zoeken naar waardevolle momenten met en voor onze cliënten.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Vecht en IJssel, locatie Lieven de Key > Zorg jij ervoor dat een oudere ook van de herfst kan genieten?
Over Vecht en IJssel, locatie Lieven de Key
Vecht en IJssel is dé dienstverlener in wonen, welzijn en zorg voor ouderen in de provincie Utrecht. Op vier locaties (Ewoud, Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key) en met Zorg Thuis zetten wij ons in voor een optimaal welbevinden van onze cliënten. We doen dit vanuit de overtuiging dat mensen, jong en oud, zich beter voelen als ze worden gehoord en gezien. Juist in deze tijd, waarin ouderen steeds vaker op zichzelf komen te staan, wil Vecht en IJssel hier het antwoord op zijn.

Wij streven naar het zoeken naar waardevolle momenten met en voor onze cliënten.
·
#24007
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Vecht-en-IJssel-locatie-Lieven-de-Key/activiteiten/Zorg-jij-ervoor-dat-een-oudere-ook-van-de-herfst-kan-genieten/24007 om je aan te melden