Skip Navigation
Over ons

Vecht en IJssel is dé dienstverlener in wonen, welzijn en zorg voor ouderen in de provincie Utrecht. Op vier locaties (Ewoud, Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key) en met Zorg Thuis zetten wij ons...

Gezondheid & WelzijnMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

Wil jij samen met onze bewoners een creatieve activiteit doen?

Vacature · 1–3 uur/week
Lieven De Keylaan 4, 3555 VZ Utrecht, Netherlands
Deze vacature is verlopen
#24917
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Vecht-en-IJssel-locatie-Lieven-de-Key/activiteiten/Wil-jij-samen-met-onze-bewoners-een-creatieve-activiteit-doen/24917 om je aan te melden
SamenvattingSamen met onze bewoners van Beschermd Wonen iets creatiefs doen, zoals kaarten maken of kerstballen verven.
Uitgebreide omschrijving

Bij Beschermd Wonen van Lieven de Key wonen mensen met een psychiatrische achtergrond. Zij kunnen veel zelf en voeren samen een huishouding. Voor deze leuke bewoners zoeken wij iemand die af en toe een creatieve activiteit kan begeleiden, bijvoorbeeld teken/schilderen of het maken van kaarten.

Is dit iets voor jou? Vraag dan gerust om meer informatie!

De beschikbare werktijden zijn: 

In overleg

Wat hebben wij te bieden:

  • Een zinvolle manier van bezig zijn en andere mensen te leren kennen.
  • Mogelijkheid kennis en ervaring op te doen
  • Een inwerk- en kennismakingsperiode
  • Reiskostenvergoeding (indien van toepassing)
  • WA en ongevallen verzekering

Wie zijn wij:

Woonzorgcentrum Lieven de Key in de wijk Noordwest biedt plaats aan 40 cliënten met dementie die niet meer zelfstandig kunnen wonen en aan 14 cliënten met een psychiatrische achtergrond die bij ons beschermd wonen.

Als onderdeel van Vecht en IJssel zijn wij dienstverlener in wonen, welzijn en zorg voor ouderen in de provincie Utrecht. Op vier locaties (Ewoud, Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key) en met Zorg Thuis zetten wij ons in voor een optimaal welbevinden van onze cliënten. We doen dit vanuit de overtuiging dat mensen, jong en oud, zich beter voelen als ze worden gehoord en gezien. Juist in deze tijd, waarin ouderen steeds vaker op zichzelf komen te staan, wil Vecht en IJssel hier het antwoord op zijn.

Wij streven naar het zoeken naar waardevolle momenten met en voor onze cliënten.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Vecht en IJssel, locatie Lieven de Key > Wil jij samen met onze bewoners een creatieve activiteit doen?
Over Vecht en IJssel, locatie Lieven de Key
Vecht en IJssel is dé dienstverlener in wonen, welzijn en zorg voor ouderen in de provincie Utrecht. Op vier locaties (Ewoud, Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key) en met Zorg Thuis zetten wij ons in voor een optimaal welbevinden van onze cliënten. We doen dit vanuit de overtuiging dat mensen, jong en oud, zich beter voelen als ze worden gehoord en gezien. Juist in deze tijd, waarin ouderen steeds vaker op zichzelf komen te staan, wil Vecht en IJssel hier het antwoord op zijn.

Wij streven naar het zoeken naar waardevolle momenten met en voor onze cliënten.
Deze vacature is verlopen
#24917
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Vecht-en-IJssel-locatie-Lieven-de-Key/activiteiten/Wil-jij-samen-met-onze-bewoners-een-creatieve-activiteit-doen/24917 om je aan te melden