Skip Navigation
Over ons

Vecht en IJssel is dé dienstverlener in wonen, welzijn en zorg voor ouderen in de provincie Utrecht. Op vier locaties (Ewoud, Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key) en met Zorg Thuis zetten wij ons...

Gezondheid & WelzijnMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

Wie helpt er bij bijzondere activiteiten voor mensen met dementie?

Vacature · 1–4 uur/week
Lieven De Keylaan 4, 3555 VZ Utrecht, Netherlands
Deze vacature is verlopen
#24009
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Vecht-en-IJssel-locatie-Lieven-de-Key/activiteiten/Wie-helpt-er-bij-bijzondere-activiteiten-voor-mensen-met-dementie/24009 om je aan te melden
SamenvattingHelpen bij bijzondere activiteiten
Uitgebreide omschrijving

Onze bewoners van Gekoesterd Wonen - mensen met dementie - vieren graag allerlei bijzondere momenten in het leven. Een weeksluiting, het einde van het jaar met een lekkere oliebol, meeswingen met een gezellig zangkoor, een picknick in onze tuin, noem maar op! Bij al deze activiteiten is het fijn als wij een beroep kunnen doen op vrijwilligers, die bijvoorbeeld kunnen helpen met het verzorgen van de hapjes en drankjes, het ophalen van mensen ergens anders in ons gebouw, het doen van boodschappen of het helpen klaarzetten van tafels en stoelen.

Ben jij misschien één van de vrijwilligers die we in zo'n geval mogen vragen? Reageer dan op deze vacature!

De beschikbare werktijden zijn: 

In overleg

Wat hebben wij te bieden:

  • Een zinvolle manier van bezig zijn en andere mensen te leren kennen.
  • Mogelijkheid kennis en ervaring op te doen
  • Een inwerk- en kennismakingsperiode
  • Reiskostenvergoeding (indien van toepassing)
  • WA en ongevallen verzekering

Wie zijn wij:

Woonzorgcentrum Lieven de Key in de wijk Noordwest biedt plaats aan 40 cliënten met dementie die niet meer zelfstandig kunnen wonen en aan 14 cliënten met een psychiatrische achtergrond die bij ons beschermd wonen.

Als onderdeel van Vecht en IJssel zijn wij dienstverlener in wonen, welzijn en zorg voor ouderen in de provincie Utrecht. Op vier locaties (Ewoud, Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key) en met Zorg Thuis zetten wij ons in voor een optimaal welbevinden van onze cliënten. We doen dit vanuit de overtuiging dat mensen, jong en oud, zich beter voelen als ze worden gehoord en gezien. Juist in deze tijd, waarin ouderen steeds vaker op zichzelf komen te staan, wil Vecht en IJssel hier het antwoord op zijn.

Wij streven naar het zoeken naar waardevolle momenten met en voor onze cliënten.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Vecht en IJssel, locatie Lieven de Key > Wie helpt er bij bijzondere activiteiten voor mensen met dementie?
Over Vecht en IJssel, locatie Lieven de Key
Vecht en IJssel is dé dienstverlener in wonen, welzijn en zorg voor ouderen in de provincie Utrecht. Op vier locaties (Ewoud, Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key) en met Zorg Thuis zetten wij ons in voor een optimaal welbevinden van onze cliënten. We doen dit vanuit de overtuiging dat mensen, jong en oud, zich beter voelen als ze worden gehoord en gezien. Juist in deze tijd, waarin ouderen steeds vaker op zichzelf komen te staan, wil Vecht en IJssel hier het antwoord op zijn.

Wij streven naar het zoeken naar waardevolle momenten met en voor onze cliënten.
Deze vacature is verlopen
#24009
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Vecht-en-IJssel-locatie-Lieven-de-Key/activiteiten/Wie-helpt-er-bij-bijzondere-activiteiten-voor-mensen-met-dementie/24009 om je aan te melden