Skip Navigation
Over ons

Vecht en IJssel is dé dienstverlener in wonen, welzijn en zorg voor ouderen in de provincie Utrecht. Op vier locaties (Ewoud, Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key) en met Zorg Thuis zetten wij ons...

Gezondheid & WelzijnMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

Hand- en spandiensten voor mensen met dementie

Vacature · 2–4 uur/week
Lieven De Keylaan 4, 3555 VZ Utrecht, Netherlands
Ander werk
Deze vacature is verlopen
#25059
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Vecht-en-IJssel-locatie-Lieven-de-Key/activiteiten/Hand--en-spandiensten-voor-mensen-met-dementie/25059 om je aan te melden
SamenvattingHeb je tijd over om onze bewoners te helpen met klusjes?
Uitgebreide omschrijving

Bij Lieven de Key wonen mensen met dementie zoveel als mogelijk is 'net als thuis'. In de verschillende huiskamers wordt samen gegeten, koffie gedronken, waar mogelijk samen gekookt, enzovoorts.
Bij een huishouden hoort natuurlijk ook... de kleding! Kom jij de bewoners helpen met het sorteren van hun was en het strijken en opvouwen van hun kleding? Dat zou fantastisch zijn!

De beschikbare werktijden zijn: 

In overleg.

We vragen:

Heb jij affiniteit met ouderen en inlevingsvermogen? Ben je geduldig, vriendelijk en respectvol? Heb je goede sociale vaardigheden? Houd je je aan gemaakte afspraken? Kun je samenwerken met andere vrijwilligers of medewerkers? Kun je zelfstandig en taakgericht werken? Ben je lichamelijk in staat om de gevraagde taken te verrichten? Beheers je de Nederlandse taal voldoende om een eenvoudig gesprek te kunnen voeren?

Wat hebben wij te bieden:

  • Een zinvolle manier van bezig zijn en andere mensen te leren kennen.
  • Mogelijkheid kennis en ervaring op te doen
  • Een inwerk- en kennismakingsperiode
  • Reiskostenvergoeding (indien van toepassing)
  • WA en ongevallen verzekering

Wie zijn wij:

Woonzorgcentrum Lieven de Key in de wijk Noordwest biedt plaats aan 40 cliënten met dementie die niet meer zelfstandig kunnen wonen en aan 14 cliënten met een psychiatrische achtergrond die bij ons beschermd wonen.
Als onderdeel van Vecht en IJssel zijn wij dienstverlener in wonen, welzijn en zorg voor ouderen in de provincie Utrecht. Op vier locaties (Ewoud, Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key) en met Zorg Thuis zetten wij ons in voor een optimaal welbevinden van onze cliënten. We doen dit vanuit de overtuiging dat mensen, jong en oud, zich beter voelen als ze worden gehoord en gezien. Juist in deze tijd, waarin ouderen steeds vaker op zichzelf komen te staan, wil Vecht en IJssel hier het antwoord op zijn.
Wij streven naar het zoeken naar waardevolle momenten met en voor onze cliënten.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Vecht en IJssel, locatie Lieven de Key
Vecht en IJssel is dé dienstverlener in wonen, welzijn en zorg voor ouderen in de provincie Utrecht. Op vier locaties (Ewoud, Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key) en met Zorg Thuis zetten wij ons in voor een optimaal welbevinden van onze cliënten. We doen dit vanuit de overtuiging dat mensen, jong en oud, zich beter voelen als ze worden gehoord en gezien. Juist in deze tijd, waarin ouderen steeds vaker op zichzelf komen te staan, wil Vecht en IJssel hier het antwoord op zijn.

Wij streven naar het zoeken naar waardevolle momenten met en voor onze cliënten.
Deze vacature is verlopen
#25059
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Vecht-en-IJssel-locatie-Lieven-de-Key/activiteiten/Hand--en-spandiensten-voor-mensen-met-dementie/25059 om je aan te melden