Skip Navigation
Over ons

Utrecht in Dialoog is een initiatief van mensen en organisaties in Utrecht die de dialoog een warm hart toedragen en zich hier voor inzetten. Zij wil door dialoog mensen met elkaar in een inspirerend,...

Cultuur & KunstMilieu & DuurzaamheidSport & RecreatieGezondheid & WelzijnCommunity & familieDierenwelzijnKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulpGender gelijkheid
Deel

Zin in werk?

Event · 30 jun 2019, 14:30 - 17:00
Maliebaan 45, 3581 CD Utrecht, Netherlands
Dit is een verleden event.
#26462
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Utrecht-in-Dialoog/activiteiten/Zin-in-werk/26462 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Ben jij een vrouw van 45+ en op zoek naar (nieuwe) zingeving in je werk? Op zondagmiddag 30 juni a.s. gaan we in gesprek over het eerste thema van de dialoogserie ‘Plusvrouwen & Zingeving’: Zin in Werk. Dat doen we op een prachtige locatie aan de Maliebaan.

Tijdens deze dialoog delen we onze ervaringen en wijsheid over het thema ‘Zin in Werk’. Welke ervaringen heb jij als 45+ vrouw in je werksituatie? Ben je tot volle bloei gekomen of voel je je misschien juist oud en afgedankt? Zit je in een burn-out? Hoe kijk je naar de laatste periode van werk in je leven? Hoe behoud je of vind je (nieuwe) zingeving in je werksituatie? Doorgaan op de ingeslagen weg of iets nieuws beginnen? Hoe verbind je je hoofd en hart in je werksituatie? Een dialoog over zingeving in je werk na je 45e levensjaar.

Deze dialoog organiseren we mede in het kader van het 100 jarige vrouwenkiesrecht op 28 september a.s. Je bent van harte welkom! Ga naar https://www.utrechtindialoog.nl/bijeenkomsten/plusvrouwen-zin/

Hoe kom ik er?
Utrecht > events > Utrecht in Dialoog > Zin in werk?
Over Utrecht in Dialoog
Utrecht in Dialoog is een initiatief van mensen en organisaties in Utrecht die de dialoog een warm hart toedragen en zich hier voor inzetten. Zij wil door dialoog mensen met elkaar in een inspirerend, betekenisvol gesprek brengen.

Dialoog verbindt, verrijkt en versterkt mensen,organisaties en de samenleving. Door in kleine groepen aan dialoogtafels ervaringen, ideeën en dromen uit te wisselen, ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten en het benoemen van persoonlijke actie. De uiteenlopende achtergronden van de deelnemers draagt bij aan het vergroten van inzicht en vormt de basis voor prettig samen leven, wonen, werken en zijn.

Wat doet Utrecht in Dialoog?

Utrecht in Dialoog organiseert sinds 2008 ieder jaar de Week van de Dialoog. Sinds 2014 ook de Pietendialoog en dialogen in organisaties. Sinds 2015 faciliteert Utrecht in Dialoog ook door het jaar heen dialogen rond actuele thema’s. Onder meer naar aanleiding van de aanslagen in Parijs van 7 januari (o.a. Charlie Hebdo) en 13 november 2015. Sinds 2016 worden het hele jaar door dialogen georganiseerd. Ieder jaar staat een ander thema centraal. Het thema in 2020 is Erbij Horen.

De kernactiviteiten van Utrecht in Dialoog zijn:
– het trainen, begeleiden en bemiddelen in dialoogbegeleiders om een goede dialoog mogelijk te maken;
– het samen met partners organiseren en faciliteren van dialoogtafels en dialoogbijeenkomsten;
– bekendheid geven aan dialoogactiviteiten, en dialoogervaringen zodat meer mensen de dialoog gaan waarderen en toepassen

Stichting en leerwerkplaats

Utrecht in Dialoog is sinds 2017 een zelfstandige Stichting met ANBI-status, gevestigd op Maliebaan 45. Aan Utrecht in Dialoog is een pool van dialoogbegeleiders verbonden die op Maliebaan45 worden getraind. Sinds 2017 heeft Utrecht in Dialoog een leerwerkplaats bij De Alchemist. Hier werken (vrijwillige) medewerkers, stagiaires, werkzoekenden, reintegreerders, pensionadas, studenten met partners aan het organiseren van dialoogtafels, trainingen en workshops.

Dialoog bevorderen

Utrecht in Dialoog wil de dialoog bevorderen. Om mensen bij elkaar te brengen, groepen te verbinden en discriminatie, segregatie en radicalisering in de samenleving tegen te gaan. Het hele jaar door in aansluiting op actuele thema’s. In samenwerking met bewonersinitiatieven, maatschappelijke organisaties en sociaal ondernemers.
Dit is een verleden event.
#26462
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Utrecht-in-Dialoog/activiteiten/Zin-in-werk/26462 om je aan te melden