Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar ...

Kunst & cultuurWelzijnBuurt & omgeving
Deel
Zijn wie je bent / Being who you are

Zijn wie je bent / Being who you are

Evenement · 27 jun 2019, 19:00 - 21:00
Van Swindenstraat 129, 3514 XR Utrecht, Netherlands
Kunst & cultuurNatuur & MilieuSport & Recreatie
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
Utrecht in Dialoog
#26466
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Utrecht-in-Dialoog/activiteiten/Zijn-wie-je-bent--Being-who-you-are/26466 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

NL:
Kom jij in het Griftpark wel eens echt met iemand in gesprek? Op donderdagavond 27 juni van 19:00 uur tot 21:00 gaan we in het Griftpark in gesprek over ‘Zijn wie je bent’. Dat doen we aan de tafels onder de bomen of in Grifsteede. Iedereen is van harte welkom!

Deze dialoog is onderdeel van het Midzomergrachtfestival.

Lees meer en meld je aan via: https://www.utrechtindialoog.nl/bijeenkomsten/zijn-wie-je-bent-2/

EN:
Have you ever had an open dialogue with someone in the Griftpark? Thursday night, 27th of june, we'll meet eat other under the Griftpark trees or, when the weather is bad, inside Griftsteede. The subject of this evening's dialogue is 'Being who you are'. Everyone is welcome to join!

This dialogue is part of the Midzomergrachtfestival.

More info and signing up at: https://www.utrechtindialoog.nl/bijeenkomsten/zijn-wie-je-bent-2/

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
evenementen > Utrecht in Dialoog > Zijn wie je bent / Being who you are

Over Utrecht in Dialoog

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar elkaar. Een dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden dat bijdraagt tot onderling begrip, verbondenheid en inzicht. Utrecht in Dialoog wil de dialoog bevorderen om mensen bij elkaar te brengen, groepen te verbinden en discriminatie, segregatie en eenzaamheid in de samenleving tegen te gaan. Utrecht in Dialoog is een initiatief van mensen, bewonersinitiatieven, maatschappelijke organisaties en sociaal ondernemers in Utrecht die de dialoog een warm hart toedragen en zich hier voor inzetten.