Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar ...

Kunst & cultuurWelzijnBuurt & omgeving
Deel
Waar geloof jij in?

Waar geloof jij in?

Evenement · 20 dec 2018, 18:00 - 21:00
Oudegracht 167, 3511 AL Utrecht, Netherlands
Kunst & cultuurNatuur & MilieuSport & Recreatie
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
Utrecht in Dialoog
#26548
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Utrecht-in-Dialoog/activiteiten/Waar-geloof-jij-in/26548 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

De feestdagen en de overgang naar het nieuwe jaar zijn een goed moment om even stil te staan, de verbinding op te zoeken met andere Utrechters, en met een open geest te ontdekken wat mensen drijft, wat ze hoop en kracht geeft.

Daarom organiseren we samen met de Centrale Bibliotheek een dialoogbijeenkomst over ‘Geloven’. Waar geloven de verschillende bewoners van Utrecht in?

Waar geloof jij in?
Welke rol speelt geloof in je leven? In wie of wat geloof jij? Een God? Je medemens? De wetenschap? Hoe helpt dit je verder? Wat voor invloed heeft het op je leven, je denken of je handelen? En in je ideale wereld, welke rol heeft geloof in je leven, in Utrecht, in onze samenleving? Hoe gaan we om met verschillende geloven? Welke stap kunnen we hier al in zetten?

We maken kennis met elkaar, onderzoeken ervaringen en dromen in open en verdiepende gesprekken.

Programma
18:00 Inloop met soep en een broodje
18:30 Welkom en inspiratie op het thema
19:00 In groepjes met elkaar in dialoog
20:30 Inzichten met elkaar delen

Voor meer informatie en aanmelden kan je hier terecht: 
https://www.utrechtindialoog.nl/bijeenkomsten/waar-geloof-jij-in/

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
evenementen > Utrecht in Dialoog > Waar geloof jij in?

Over Utrecht in Dialoog

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar elkaar. Een dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden dat bijdraagt tot onderling begrip, verbondenheid en inzicht. Utrecht in Dialoog wil de dialoog bevorderen om mensen bij elkaar te brengen, groepen te verbinden en discriminatie, segregatie en eenzaamheid in de samenleving tegen te gaan. Utrecht in Dialoog is een initiatief van mensen, bewonersinitiatieven, maatschappelijke organisaties en sociaal ondernemers in Utrecht die de dialoog een warm hart toedragen en zich hier voor inzetten.