Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar ...

Kunst & cultuurWelzijnBuurt & omgeving
Deel
Vrede dichtbij

Vrede dichtbij

Evenement · 20 sep 2018, 19:00 - 22:00
Van Swindenstraat 129, 3514 XR Utrecht, Netherlands
Kunst & cultuurNatuur & MilieuSport & Recreatie
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
Utrecht in Dialoog
#26501
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Utrecht-in-Dialoog/activiteiten/Vrede-dichtbij/26501 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Wat betekent vrede dichtbij voor jou? ''Geen conflict of oorlog.'' ''Rust in je hoofd, tussen relaties en in de samenleving.'' ''De ruimte om eigen keuzes te kunnen maken in het leven.'' ''Helemaal jezelf kunnen zijn; onafhankelijk van ras, geloof, sekse of geaardheid.'' Dat zijn een paar antwoorden van mensen in het Griftpark toen we deze vraag stelden. Wat betekent vrede dichtbij voor jou?

Bouw mee aan vrede in jouw buurt en ga in dialoog in de Griftsteede in het Griftpark! Tijdens een dialoog kun je jouw ervaringen en dromen delen in een open en verdiepend gesprek. Aan het eind van de avond ga je naar huis met nieuwe inzichten en mooie verhalen van mensen uit je buurt.

Aanmelden? Graag! Dat kan via: http://www.utrechtindialoog.nl/bijeenkomsten/vrede-dichtbij/
Spontaan langskomen mag ook!

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
evenementen > Utrecht in Dialoog > Vrede dichtbij

Over Utrecht in Dialoog

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar elkaar. Een dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden dat bijdraagt tot onderling begrip, verbondenheid en inzicht. Utrecht in Dialoog wil de dialoog bevorderen om mensen bij elkaar te brengen, groepen te verbinden en discriminatie, segregatie en eenzaamheid in de samenleving tegen te gaan. Utrecht in Dialoog is een initiatief van mensen, bewonersinitiatieven, maatschappelijke organisaties en sociaal ondernemers in Utrecht die de dialoog een warm hart toedragen en zich hier voor inzetten.