Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar ...

Kunst & cultuurWelzijnBuurt & omgeving
Deel
Verbinding door delen

Verbinding door delen

Evenement · 27 okt 2016, 18:00 - 21:00
Oudegracht 167, 3511 AL Utrecht, Netherlands
Kunst & cultuurNatuur & MilieuSport & Recreatie
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
Utrecht in Dialoog
#26408
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Utrecht-in-Dialoog/activiteiten/Verbinding-door-delen/26408 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Verbinden door delen
Dialoogtafels

“Voor de supermarkt staat een vrouw te bedelen. Soms heeft ze een daklozenkrant bij zich. Deze keer niet. Ze kijkt me een beetje bozig aan en vraagt of ik geld heb voor haar. Mijn standaardantwoord is meestal een ‘nee, sorry’. Dat zeg ik ook nu. Als ik klaar ben in de winkel en naar buiten loop, richt ze zich weer tot mij. Nu nog bozer, omdat een mevrouw haar totaal genegeerd heeft. Alsof ze een beest is, nee tegen een beest zijn mensen nog vriendelijk. Of ze niet bestaat. En dat ze zich gekwetst voelt. Ik kan niet anders dan haar gelijk geven. Delen is meer dan geld geven.”

Donderdagavond 27 oktober 2016 gaan we in de Centrale Bibliotheek op de Stadhuisbrug in gesprek met elkaar over het thema: Verbinding door delen. 

Paul Feld van Sharing Arts Society vertelt wat dit thema voor hem betekent, en hoe hij delen betekenis geeft in zijn leven. Na deze intro wisselen we aan tafels van 6 tot 8 personen ervaringen, toekomstdromen en acties uit.

Rond kwart voor negen delen we de inzichten van de verschillende tafels en sluit Ali Amghar af met een column. We verwelkomen je graag om 18.00 uur met soep en broodjes in de Centrale Bibliotheek op de Stadhuisbrug. We sluiten af om 21.00 uur. 

Aanmelden verplicht:
http://www.utrechtindialoog.nl/verbinden-door-delen/ 

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
evenementen > Utrecht in Dialoog > Verbinding door delen

Over Utrecht in Dialoog

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar elkaar. Een dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden dat bijdraagt tot onderling begrip, verbondenheid en inzicht. Utrecht in Dialoog wil de dialoog bevorderen om mensen bij elkaar te brengen, groepen te verbinden en discriminatie, segregatie en eenzaamheid in de samenleving tegen te gaan. Utrecht in Dialoog is een initiatief van mensen, bewonersinitiatieven, maatschappelijke organisaties en sociaal ondernemers in Utrecht die de dialoog een warm hart toedragen en zich hier voor inzetten.