Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar ...

Kunst & cultuurWelzijnBuurt & omgeving
Deel
Tweetakt: Muziek van beneden

Tweetakt: Muziek van beneden

Evenement · 14 apr 2019, 14:45
Hoge Woerdplein 1, 3454 PB De Meern, Netherlands
Kunst & cultuurNatuur & MilieuSport & Recreatie
Dit evenement is verlopen
Deel evenement
Utrecht in Dialoog
#26569
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Utrecht-in-Dialoog/activiteiten/Tweetakt-Muziek-van-beneden/26569 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Een familievoorstelling met nagesprek vol humor, beeldende poëzie en meeslepende livemuziek, voor iedereen die buren heeft. Met na afloop de kans om je ervaringen en idealen te delen. Voor jong en oud, anderstaligen en mensen met een kleine beurs.

Programma
We verzamelen om 14:45 uur, bekijken om 15:00 uur de voorstelling met elkaar. Aansluitend, van 16:15-17:30 uur, gaan we in gesprek over onze ervaringen en dromen.

Kosten
5 euro. Als je je aanmeldt via onze website ontvang je een kortingscode.
https://www.utrechtindialoog.nl/bijeenkomsten/tweetakt-muziek-van-beneden/

Hoe kom ik er?

Dit evenement is verlopen
Deel evenement
evenementen > Utrecht in Dialoog > Tweetakt: Muziek van beneden

Over Utrecht in Dialoog

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar elkaar. Een dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden dat bijdraagt tot onderling begrip, verbondenheid en inzicht. Utrecht in Dialoog wil de dialoog bevorderen om mensen bij elkaar te brengen, groepen te verbinden en discriminatie, segregatie en eenzaamheid in de samenleving tegen te gaan. Utrecht in Dialoog is een initiatief van mensen, bewonersinitiatieven, maatschappelijke organisaties en sociaal ondernemers in Utrecht die de dialoog een warm hart toedragen en zich hier voor inzetten.