Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar ...

Kunst & cultuurWelzijnBuurt & omgeving
Deel
Toekomst voor iedereen?

Toekomst voor iedereen?

Evenement · 14 dec 2018, 13:00 - 16:30
Koningin Wilhelminalaan 8, 3527 LD Utrecht, Netherlands
Kunst & cultuurNatuur & MilieuSport & Recreatie
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
Utrecht in Dialoog
#26493
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Utrecht-in-Dialoog/activiteiten/Toekomst-voor-iedereen/26493 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Op vrijdag 14 december van 13.00-16.30 uur organiseren we een workshop rond de vraag “Is er een toekomst voor iedereen in Utrecht?” We doen dat in een dialoog die anders is dan anders, in een gesprek op voeten, een dialoogvorm uit de Deep Democracy waarbij je lopend door een lege ruimte met elkaar in gesprek gaat en tot een gezamenlijk besluit komt waarin iedereen zich kan vinden.

De workshop vindt plaats op vrijdag 14 december van 13.00-16.00 uur op de Alchemist, Kon. Wilhelminalaan 8, 3527 LD Utrecht. Iedereen is welkom! Je kunt je aanmelden via de rode knop.

Toekomst voor iedereen?
In deze workshop onderzoeken we tegenstellingen, spanningen, verschillen en conflicten in de groep. Hoe gaan en blijven we in dialoog op momenten dat het echt moeilijk wordt? Als er boosheid, teleurstelling, conflict, vooroordelen en ongelijkwaardigheid leeft? Als mensen ten strijde trekken tegen of voor de figuur van zwarte piet, erkenning vragen van schuld voor een slavernijverleden, tegen of voor het sluiten van grenzen? Hoe sluiten we echt iedereen in, bieden we iedereen een toekomst, betrekken we Utrechters die anders denken en doen?

Voor meer informatie en aanmelden kan je hier terecht: 
https://www.utrechtindialoog.nl/bij…/toekomst-voor-iedereen/

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
evenementen > Utrecht in Dialoog > Toekomst voor iedereen?

Over Utrecht in Dialoog

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar elkaar. Een dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden dat bijdraagt tot onderling begrip, verbondenheid en inzicht. Utrecht in Dialoog wil de dialoog bevorderen om mensen bij elkaar te brengen, groepen te verbinden en discriminatie, segregatie en eenzaamheid in de samenleving tegen te gaan. Utrecht in Dialoog is een initiatief van mensen, bewonersinitiatieven, maatschappelijke organisaties en sociaal ondernemers in Utrecht die de dialoog een warm hart toedragen en zich hier voor inzetten.