Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar ...

Kunst & cultuurWelzijnBuurt & omgeving
Deel
Restodialoog Hoop, Geloof en Liefde

Restodialoog Hoop, Geloof en Liefde

Evenement · 6 jun 2018, 17:30 - 20:00
Braziliëdreef 2, 3563 CK Utrecht, Netherlands
Kunst & cultuurNatuur & MilieuSport & Recreatie
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
Utrecht in Dialoog
#26235
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Utrecht-in-Dialoog/activiteiten/Restodialoog-Hoop-Geloof-en-Liefde/26235 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Op woensdag 6 juni heten we je graag welkom voor een dialoog met heerlijke maaltijd bij Resto van Harte. Dit jaar met als thema Hoop… Waarop hoop je en waartoe inspireert het je? Wil je in gesprek met anderen over wat Hoop, (en geloof en liefde?) voor jou betekent? Je bent van harte welkom!

Programma
17:30   Inloop met live muziek van het duo Sidera
18:00   Welkom & inspiratie
18:15  Begin van de maaltijd en de dialoog
19:45   Delen van de opbrengsten
20:00  Afsluiting

De maaltijd wordt verzorgd door Resto VanHarte. Voor de maaltijd vraagt Resto vanHarte een bijdrage van €7,-  met U-pas €4,-. Dieetwensen graag mailen naar [email protected].

Hoop…
Tijdens maaltijd praten we met elkaar over Hoop…. Waarop hoop je en waartoe inspireert het je? Horen hoop, geloof en liefde bij elkaar? Kun/mag je hopen zonder geloof, zonder liefde? Wanneer heb je hoop ervaren en wat betekent dit voor jou, voor je geloof, voor de liefde, in je leven? Hoe krijg je hoop, ontvang je het, omarm je het, beleef je het en geniet je ervan? Vraagt het vertrouwen, horen en gehoord worden? Of geeft het vertrouwen, een toekomst om naar toe te werken, vaste grond om op te bouwen? En wat doe je er mee? Kun je het weggeven, doorgeven? Hoe doe je dat? Heb je een verlangen als het gaat om hoop, geloof en liefde, groot of klein? Hoe ziet dat er uit, wat wil je anders en hoe kun je hier aan bouwen, aan bijdragen, zelf en met anderen?

Aanmelden kan via deze link: http://www.utrechtindialoog.nl/bijeenkomsten/hoop-geloof-liefde/

Wat is een dialoog?
In een dialoog staat luisteren naar elkaar voorop. Je onderzoekt verschillende ervaringen, waar het voor jou om draait, deelt idealen en wat je kunt doen om die te realiseren. Als je met mensen met verschillende achtergronden ervaringen deelt, in dialoog gaat ontdek je andere werelden en worden nieuwe mogelijkheden zichtbaar. Je ontdekt verschillen, overeenkomsten en ruimte om vanuit je eigenheid richting te geven aan je leven. Iedereen komt aan bod en wordt gehoord. Je spreekt voor jezelf, denkt niet voor een ander en geeft geen advies.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
evenementen > Utrecht in Dialoog > Restodialoog Hoop, Geloof en Liefde

Over Utrecht in Dialoog

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar elkaar. Een dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden dat bijdraagt tot onderling begrip, verbondenheid en inzicht. Utrecht in Dialoog wil de dialoog bevorderen om mensen bij elkaar te brengen, groepen te verbinden en discriminatie, segregatie en eenzaamheid in de samenleving tegen te gaan. Utrecht in Dialoog is een initiatief van mensen, bewonersinitiatieven, maatschappelijke organisaties en sociaal ondernemers in Utrecht die de dialoog een warm hart toedragen en zich hier voor inzetten.