Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar ...

Kunst & cultuurWelzijnBuurt & omgeving
Deel
Resto-dialoog Leren van elkaar

Resto-dialoog Leren van elkaar

Evenement · 7 nov 2017, 17:30 - 20:00
Bernadottelaan 23, 3527 GH Utrecht, Netherlands
Kunst & cultuurNatuur & MilieuSport & Recreatie
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
Utrecht in Dialoog
#26301
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Utrecht-in-Dialoog/activiteiten/Resto-dialoog-Leren-van-elkaar/26301 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Op 7 november organiseert Utrecht in Dialoog samen met Resto VanHarte Utrecht een speciaal mantelzorgdiner. Wil jij als mantelzorger je collega’s leren kennen en weten waar je bij jou in de buurt hulp kan krijgen? Kom langs, geniet van een (gratis) driegangendiner en ontmoet andere mantelzorgers. We gaan in gesprek over het thema: ‘Leren van elkaar.’ Utrecht in dialoog begeleidt de gesprekken aan tafel.

De Resto-dialoog vindt plaats op dinsdag 7 november 2017 in het 3Generatiecentrum, Bernadottelaan 23, en duurt van 17.30 uur tot ongeveer 20.00 uur. Reserveren kan via reserveren.restovanharte.nl of te bellen naar 0900 900 3030 (maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur, 10 ct/min).

Leren van elkaar
Wat als je geliefde of een naaste zorg nodig heeft, en wat als dat niet tijdelijk is? Pak je dat zelf op met familie en vrienden, zoek je professionele hulp, doe je een beroep op buren en vrijwilligers? Wat betekent dit voor je leven, je relaties en balans? Hoe kun je de ervaringen en uitdagingen die je tegenkomt delen met andere mantelzorgers? Op welke plekken en bij welke organisaties kun je terecht? Wanneer heb je ervaren dat je samen verder komt? Wat is je uiteindelijke ideaal als het gaat om leren van elkaar? Zoek je een omgeving waar mantelzorgers samenkomen en elkaar steunen, streef je naar regie op de professionele zorg vanuit een warm buurtbad? Wat doe je om die droom dichterbij te halen? Ga je in gesprek met je partner, kinderen, vrienden of je huisarts?

Wat is een dialoog?
Een dialoogtafel is een plaats waar zes tot acht personen met elkaar in gesprek gaan. Er wordt een thema verkend en er worden ervaringen, dromen en mogelijkheden uitgewisseld. Een getrainde dialoogbegeleider begeleidt het gesprek en zorgt ervoor, dat er naar elkaar geluisterd wordt en dat iedereen aan bod komt. In een dialoog overtuig je de ander niet van je eigen standpunten, maar luister je naar elkaars ervaringen. Een dialoog duurt ongeveer twee uur.

Klik hier om je aan te melden: https://utrecht-in-dialoog.email-provider.nl/memberforms/subscribe/standalone/form/?a=5evyjcv9di&l=qbioi7dial

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
evenementen > Utrecht in Dialoog > Resto-dialoog Leren van elkaar

Over Utrecht in Dialoog

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar elkaar. Een dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden dat bijdraagt tot onderling begrip, verbondenheid en inzicht. Utrecht in Dialoog wil de dialoog bevorderen om mensen bij elkaar te brengen, groepen te verbinden en discriminatie, segregatie en eenzaamheid in de samenleving tegen te gaan. Utrecht in Dialoog is een initiatief van mensen, bewonersinitiatieven, maatschappelijke organisaties en sociaal ondernemers in Utrecht die de dialoog een warm hart toedragen en zich hier voor inzetten.