Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar ...

Kunst & cultuurWelzijnBuurt & omgeving
Deel
Resto-Dialoog over Afscheid

Resto-Dialoog over Afscheid

Evenement · 4 apr 2018, 00:00 - 00:00
Braziliëdreef 2, 3563 CK Utrecht, Netherlands
Kunst & cultuurNatuur & MilieuSport & Recreatie
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
Utrecht in Dialoog
#26482
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Utrecht-in-Dialoog/activiteiten/Resto-Dialoog-over-Afscheid/26482 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Op woensdag 4 April van 17.30 uur tot 20.00 uur organiseert Utrecht in dialoog een ontmoetingsdiner met dialoog in RestoVanHarte over Afscheid! Ter ere van het afscheid van Esmee van Eijk van Resto vanHarte met een speciaal voorprogramma met Willy nap over Afscheid nemen.

Wil je mee praten onder het genot van een 3-gangendiner, in gesprek met anderen over wat betekent afscheid nemen voor jou betekent, en hoe doe je dat? Wat je hierin belangrijk vindt, wat je ideale afscheid is en hoe je dat kunt doen? Je bent van harte welkom!

Na het voorprogramma gaan we aan tafel in gesprek onder het genot van een heerlijke drie-gangenmaaltijd van Resto. Voor de maaltijd vraagt Resto vanHarte een bijdrage van €7,- , met U-pas €4,-. Aanmelden kan via:

https://reserveren.restovanharte.nl/onze-restos/utrecht-overvecht-zimihc-theater-stefanus.html

 

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
evenementen > Utrecht in Dialoog > Resto-Dialoog over Afscheid

Over Utrecht in Dialoog

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar elkaar. Een dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden dat bijdraagt tot onderling begrip, verbondenheid en inzicht. Utrecht in Dialoog wil de dialoog bevorderen om mensen bij elkaar te brengen, groepen te verbinden en discriminatie, segregatie en eenzaamheid in de samenleving tegen te gaan. Utrecht in Dialoog is een initiatief van mensen, bewonersinitiatieven, maatschappelijke organisaties en sociaal ondernemers in Utrecht die de dialoog een warm hart toedragen en zich hier voor inzetten.