Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar ...

Kunst & cultuurWelzijnBuurt & omgeving
Deel
Respect in Leidsche Rijn

Respect in Leidsche Rijn

Evenement · 5 nov 2018, 09:40 - 11:30
Maartvlinder 1, 3544 DA Utrecht, Netherlands
Kunst & cultuurNatuur & MilieuSport & Recreatie
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
Utrecht in Dialoog
#26529
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Utrecht-in-Dialoog/activiteiten/Respect-in-Leidsche-Rijn/26529 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Op maandagochtend 5 november trappen we in Utrecht de Week van Respect af op het Leidsche Rijn College. Leerlingen, docenten en buurtbewoners gaan met elkaar in gesprek over het thema Respect. Wat is respect, hoe toon je dit en wat vraagt dit? Dit evenement wordt georganiseerd in het kader van de Week van Respect en de Week van Dialoog.

Programma
De dialoogbijeenkomst vindt plaats van 9:40-11:40 uur. Na een kort voorprogramma gaan jongeren van verschillende scholen en leeftijden en buurtbewoners in groepen van 6 tot 8 leerlingen met elkaar in gesprek over wat Respect voor hen betekent (10:10-11-40 uur). We onderzoeken wat Respect is, hoe je dit toont en wat dit vraagt aan de hand van persoonlijke ervaringen. We delen dromen en wat we gaan doen om meer respect te krijgen en geven. De gesprekken worden begeleid door dialoogbegeleiders die getraind zijn in de methodiek van Nederland in Dialoog.

Voor meer informatie en aanmelden kan je hier terecht: 
http://www.utrechtindialoog.nl/bijeenkomsten/respect-leidsche-rijn/

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
evenementen > Utrecht in Dialoog > Respect in Leidsche Rijn

Over Utrecht in Dialoog

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar elkaar. Een dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden dat bijdraagt tot onderling begrip, verbondenheid en inzicht. Utrecht in Dialoog wil de dialoog bevorderen om mensen bij elkaar te brengen, groepen te verbinden en discriminatie, segregatie en eenzaamheid in de samenleving tegen te gaan. Utrecht in Dialoog is een initiatief van mensen, bewonersinitiatieven, maatschappelijke organisaties en sociaal ondernemers in Utrecht die de dialoog een warm hart toedragen en zich hier voor inzetten.