Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar ...

Kunst & cultuurWelzijnBuurt & omgeving
Deel
Oog voor elkaar in de Domkerk

Oog voor elkaar in de Domkerk

Evenement · 5 nov 2018, 14:00 - 16:30
Achter De Dom 1, 3512 JN Utrecht, Netherlands
Kunst & cultuurNatuur & MilieuSport & Recreatie
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
Utrecht in Dialoog
#26342
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Utrecht-in-Dialoog/activiteiten/Oog-voor-elkaar-in-de-Domkerk/26342 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Op maandag 5 november van 14.00 – 16:30 uur gaan we in dialoog in de Domkerk over het thema “Oog voor elkaar”. Voor iedereen in de stad die zich op deze bijzondere plek in Utrecht wil openstellen voor gesprek met anderen en vernieuwende ervaringen op wil doen. Aanmelden kan via de rode knop.

Oog voor elkaar
Het thema voor de Week van de Dialoog is dit jaar Elkaar zien.

Wat zien we van de ander? Wat zien we in de ander? Waar zitten eventueel onze blinde vlekken? Wanneer voelen we ons gezien? Wat doet dat met ons? Hoe krijgen we de ander in het oog? Wat is daarvoor nodig? 

Na een korte introductie luisteren we naar elkaars ervaringen, dromen we met het oog op de toekomst en brengen we nieuwe mogelijkheden onder woorden.

Meer informatie en aanmelden kan hier: 
http://www.utrechtindialoog.nl/bijeenkomsten/elkaar-zien-in-de-domkerk/

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
evenementen > Utrecht in Dialoog > Oog voor elkaar in de Domkerk

Over Utrecht in Dialoog

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar elkaar. Een dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden dat bijdraagt tot onderling begrip, verbondenheid en inzicht. Utrecht in Dialoog wil de dialoog bevorderen om mensen bij elkaar te brengen, groepen te verbinden en discriminatie, segregatie en eenzaamheid in de samenleving tegen te gaan. Utrecht in Dialoog is een initiatief van mensen, bewonersinitiatieven, maatschappelijke organisaties en sociaal ondernemers in Utrecht die de dialoog een warm hart toedragen en zich hier voor inzetten.