Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar ...

Kunst & cultuurWelzijnBuurt & omgeving
Deel
Ontmoetingsdiner Vrede

Ontmoetingsdiner Vrede

Evenement · 21 sep 2018, 17:30 - 20:00
Bernadottelaan 23, 3527 GH Utrecht, Netherlands
Kunst & cultuurNatuur & MilieuSport & Recreatie
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
Utrecht in Dialoog
#26503
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Utrecht-in-Dialoog/activiteiten/Ontmoetingsdiner-Vrede/26503 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Op 21 september vieren we de vrede met een Ontmoetingsdiner over vrede in Resto van Harte Kanaleneiland. De bijeenkomst vindt plaats van 17:30 tot 20:00 in het 3Generatiecentrum, Bernadottelaan 23 te Utrecht.

In een vredesdialoog ga je in gesprek aan tafels van 6 tot 8 personen over wat vrede voor jou betekent. Op 21 september doen we dat onder het genot van een driegangenmaaltijd verzorgd door Resto VanHarte. Waar en wanneer heb je vrede ervaren in een ontmoeting? Wat gebeurde er en wat bracht dat? Hoe ziet je ideaal eruit als het gaat om Vrede in ontmoeting en wat kun je zelf doen om die Vrede dichterbij te brengen? Door de rijkdom van verschillende ervaringen vergroten we onze gemeenschappelijke kennis en mogelijkheden om vrede verder te brengen. Een getrainde dialoogbegeleider begeleidt het gesprek. Na afloop delen we de opbrengsten van de verschillende tafels en inzichten die we meenemen.

Programma:
17:30 Ontvangst en inloop
18:00 Welkom & inspiratie
18:15 Ontmoetingsdiner & vredesdialoog
19:45 Delen opbrengsten
20:00 Afsluiting

Aanmelden is verplicht en kan via de website. 
Tijdens dit gesprek eten we een driegangenmaaltijd die verzorgd wordt door Resto VanHarte. Voor de maaltijd vraagt Resto vanHarte een bijdrage van €7,- , met U-pas €4,-. Dieetwensen graag mailen naar [email protected].

Meer informatie en aanmelden kan hier: 
http://www.utrechtindialoog.nl/bijeenkomsten/restodialoog-vrede/

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
evenementen > Utrecht in Dialoog > Ontmoetingsdiner Vrede

Over Utrecht in Dialoog

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar elkaar. Een dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden dat bijdraagt tot onderling begrip, verbondenheid en inzicht. Utrecht in Dialoog wil de dialoog bevorderen om mensen bij elkaar te brengen, groepen te verbinden en discriminatie, segregatie en eenzaamheid in de samenleving tegen te gaan. Utrecht in Dialoog is een initiatief van mensen, bewonersinitiatieven, maatschappelijke organisaties en sociaal ondernemers in Utrecht die de dialoog een warm hart toedragen en zich hier voor inzetten.