Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar ...

Kunst & cultuurWelzijnBuurt & omgeving
Deel
Ontdek de ander (vrouwen)

Ontdek de ander (vrouwen)

Evenement · 7 nov 2019, 09:00 - 11:00
Livingstonelaan 1350, 3526 JX Utrecht, Netherlands
Kunst & cultuurNatuur & MilieuSport & Recreatie
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
Utrecht in Dialoog
#26402
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Utrecht-in-Dialoog/activiteiten/Ontdek-de-ander-vrouwen/26402 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Op donderdag 7 november van 9 tot 11 uur gaan vrouwen in BuurtThuis Kanaleneiland Zuid met elkaar in gesprek om De Ander te ontdekken. Wie is De Ander? Hoe leer je die Ander beter kennen? Speciaal voor vrouwen die hun verhaal met andere vrouwen willen delen en beter Nederlands willen leren. Alle vrouwen zijn welkom!

Ontdek de Ander

Wat heb jij de afgelopen maand meegemaakt? Heb je een ander ontdekt, leren kennen? Welke ervaring met die ander is je bijgebleven? Wat raakt je hierin? Praat mee en luister naar verhalen van andere vrouwen.

Programma

9:00 Inloop & korte introductie
9:15 In dialoog
11:00 Terugblikken en afsluiten

Meld je aan: https://www.utrechtindialoog.nl/bijeenkomsten/ontdek-de-ander/2019-11-07/

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
evenementen > Utrecht in Dialoog > Ontdek de ander (vrouwen)

Over Utrecht in Dialoog

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar elkaar. Een dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden dat bijdraagt tot onderling begrip, verbondenheid en inzicht. Utrecht in Dialoog wil de dialoog bevorderen om mensen bij elkaar te brengen, groepen te verbinden en discriminatie, segregatie en eenzaamheid in de samenleving tegen te gaan. Utrecht in Dialoog is een initiatief van mensen, bewonersinitiatieven, maatschappelijke organisaties en sociaal ondernemers in Utrecht die de dialoog een warm hart toedragen en zich hier voor inzetten.