Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar ...

Kunst & cultuurWelzijnBuurt & omgeving
Deel
Online dialoog: oud & (eigen)wijs

Online dialoog: oud & (eigen)wijs

Evenement · 6 nov 2020, 10:00 - 12:00
Vanuit huis
Kunst & cultuurNatuur & MilieuSport & Recreatie
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
Utrecht in Dialoog
#29451
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Utrecht-in-Dialoog/activiteiten/Online-dialoog-oud--eigenwijs/29451 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wat helpt bij het ouder worden? Welke houding neem je aan? Welke levensinstelling draagt bij aan het gezond en gelukkig ouder worden? Praat hierover online mee!

Uitgebreide omschrijving

Een serie online ochtendgesprekken voor iedereen die veilig op afstand in gesprek wil. Wil je jouw ervaringen en verlangens delen en die van anderen horen? Meld je aan via onze website.Speciaal voor iedereen, die op eigen wijze oud wil worden, de mogelijkheden van online contact wil ontdekken of de smaak van online al te pakken heeft. Iedereen – jong, oud en (eigen)wijs – is van harte welkom!


We weten allemaal dat het belangrijk is om te bewegen en gezond te eten voor een gezond lijf als je ouder wordt. Maar hoe doe je dat op jouw manier en blijf je mentaal gezond als je ouder wordt in coronatijd? Wat helpt bij het ouder worden? Welke houding neem je aan? Welke levensinstelling draagt bij aan het gezond en gelukkig ouder worden? Waar haal je voldoening en energie uit? Welke rol speelt contact met familie, vrienden en mensen om je heen bij het gezond ouder worden? Hoe belangrijk zijn hobby’s en clubjes? Wat wil je blijven doen? Wat wil je achter je laten? Kortom: hoe sta jij in het leven nu je ouder wordt?

Graag aanmelden via onze website.

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement

Over Utrecht in Dialoog

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar elkaar. Een dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden dat bijdraagt tot onderling begrip, verbondenheid en inzicht. Utrecht in Dialoog wil de dialoog bevorderen om mensen bij elkaar te brengen, groepen te verbinden en discriminatie, segregatie en eenzaamheid in de samenleving tegen te gaan. Utrecht in Dialoog is een initiatief van mensen, bewonersinitiatieven, maatschappelijke organisaties en sociaal ondernemers in Utrecht die de dialoog een warm hart toedragen en zich hier voor inzetten.