Skip Sidebar

Over ons

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar ...

Deel

Online dialoog | Verhalen van de straat: Beter dan thuis

Event · 24 nov 2020, 10:00 - 12:00
Vanuit huis
Kunst & cultuurNatuur & MilieuSport & Recreatie
Dit is een verleden event.
Deel event
#29497
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Utrecht-in-Dialoog/activiteiten/Online-dialoog--Verhalen-van-de-straat-Beter-dan-thuis/29497 om je aan te melden

Samenvatting

Wat is voor jou beter dan thuis? Via een filmportret maken we kennis met dakloze Wilma, daarna gaan we in gesprek over het thema 'Beter dan thuis'.

Uitgebreide omschrijving

Deze dialoog maakt deel uit van een serie gesprekken rond verhalen van de straat: filmportretten van Utrechtse (ex-)daklozen in de stoel van kapper Tom.


In deze dialoog maken we kennis met Wilma, een lieve oma die een leven vol mishandeling achter zich heeft. Na het bekijken van de film praten we in kleine groepen online na over wat ons raakt in de film, over wat we zelf hebben meegemaakt en in de toekomst nog willen. Wat is voor jou beter dan thuis? Wat heb je nodig om thuis te kunnen zijn?

Over Utrecht in Dialoog

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar elkaar. Een dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden dat bijdraagt tot onderling begrip, verbondenheid en inzicht. Utrecht in Dialoog wil de dialoog bevorderen om mensen bij elkaar te brengen, groepen te verbinden en discriminatie, segregatie en eenzaamheid in de samenleving tegen te gaan. Utrecht in Dialoog is een initiatief van mensen, bewonersinitiatieven, maatschappelijke organisaties en sociaal ondernemers in Utrecht die de dialoog een warm hart toedragen en zich hier voor inzetten.
Dit is een verleden event.
Deel event

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)