Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar ...

Kunst & cultuurWelzijnBuurt & omgeving
Deel
Loflied der verzoening

Loflied der verzoening

Evenement · 8 nov 2019, 20:00 - 22:30
Pieterskerkhof 5, 3512 JR Utrecht, Netherlands
Kunst & cultuurNatuur & MilieuSport & Recreatie
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
Utrecht in Dialoog
#26403
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Utrecht-in-Dialoog/activiteiten/Loflied-der-verzoening/26403 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Uitvoering van het Interculturele Loflied der Verzoening van Kris Oelbrandt met de Lofzang van Hanna (joods), Lofzang van Maria (katholiek) en Soera 87 (islam.) Uitvoering door Capella Brabant o.l.v. Marc Versteeg met het Dudok Quartet, Katrien Baerts, Elsbeth Gerritsen en Mattijs van de Woerd. Aansluitend gaan we in dialoog met elkaar, met Abdel Chifri, Janieke Bruin-Mollenhorst, Arie-Nico Verheul en vele anderen. Sluit je aan, ervaar en deel wat je raakt, wat verzoening betekent en luister naar de verhalen van anderen! Utrechters die niet eerder in de Pieterskerk waren zijn extra welkom!

Programma

20:00 Welkom en inleiding op het interculturele Loflied door Janieke Bruin-Mollenhorst
20:15 Uitvoering Lof der Verzoening, door Capella Brabant olv Marc Versteegh
21:10 Pauze en ontdekken wat anderen heeft geraakt, wat verzoent, wat dit loflied betekent.
21:30 Dialoog over verzoening met Abdel Chrifi, Arie Nico Verheul en vele anderen olv en Wilma de Buck van Utrecht in Dialoog.
22:30 Afsluiting

Aanmelden: https://www.utrechtindialoog.nl/bijeenkomsten/loflied-der-verzoening/

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
evenementen > Utrecht in Dialoog > Loflied der verzoening

Over Utrecht in Dialoog

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar elkaar. Een dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden dat bijdraagt tot onderling begrip, verbondenheid en inzicht. Utrecht in Dialoog wil de dialoog bevorderen om mensen bij elkaar te brengen, groepen te verbinden en discriminatie, segregatie en eenzaamheid in de samenleving tegen te gaan. Utrecht in Dialoog is een initiatief van mensen, bewonersinitiatieven, maatschappelijke organisaties en sociaal ondernemers in Utrecht die de dialoog een warm hart toedragen en zich hier voor inzetten.