Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar ...

Kunst & cultuurWelzijnBuurt & omgeving
Deel
Groener uit de crisis

Groener uit de crisis

Evenement · 10 sep 2020, 19:30 - 22:00
De Kargadoor, Oudegracht 36, Utrecht, Utrecht 3511 AC, Nederland
Kunst & cultuurNatuur & MilieuSport & Recreatie
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
Utrecht in Dialoog
#27432
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Utrecht-in-Dialoog/activiteiten/Groener-uit-de-crisis/27432 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wat voor effect heeft de coronacrisis op jou gehad als het gaat om je ideeën over het milieu en duurzaamheid? Praat mee op 10 september, live of online!

Uitgebreide omschrijving

Vermijd je het openbaar vervoer en pak je eerder de fiets? Wil je minder gaan vliegen? Heb je meer waardering gekregen voor de natuur en het groen in je buurt? Heb je een andere vakantiebestemming gezocht? Ben je boodschappen gaan inslaan voor een langere periode? Ben je meer lokale producten gaan kopen? Ben je meer online gaan winkelen? En wat wil je hiervan vasthouden na de crisis?


We nodigen je uit om hierover in gesprek te gaan op 10 september. Deel je ervaringen, dromen en ideeën over het milieu en duurzaamheid. Kan de coronacrisis bijdragen aan een samenleving met meer oog voor duurzaamheid?


Deel je ervaringen en luister naar die van anderen! Live in de Kargadoor of online via Zoom. Aanmelden - via de website van Utrecht in Dialoog - is verplicht. Geef bij je aanmelding aan of je live of online wil deelnemen.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
evenementen > Utrecht in Dialoog > Groener uit de crisis

Over Utrecht in Dialoog

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar elkaar. Een dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden dat bijdraagt tot onderling begrip, verbondenheid en inzicht. Utrecht in Dialoog wil de dialoog bevorderen om mensen bij elkaar te brengen, groepen te verbinden en discriminatie, segregatie en eenzaamheid in de samenleving tegen te gaan. Utrecht in Dialoog is een initiatief van mensen, bewonersinitiatieven, maatschappelijke organisaties en sociaal ondernemers in Utrecht die de dialoog een warm hart toedragen en zich hier voor inzetten.