Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar ...

Kunst & cultuurWelzijnBuurt & omgeving
Deel
Grip op je leven

Grip op je leven

Evenement · 11 okt 2018, 19:30 - 21:30
Elsenburglaan, 3555 XJ Utrecht, Netherlands
Kunst & cultuurNatuur & MilieuSport & Recreatie
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
Utrecht in Dialoog
#26293
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Utrecht-in-Dialoog/activiteiten/Grip-op-je-leven/26293 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

In het kader van de armoedeweek 2018 gaan we op donderdagavond 11 oktober in de Buurtwerkkamer Zuilen in gesprek over ‘Grip op je leven’. Samen met anderen onderzoeken we ervaringen en mogelijkheden rond dit thema.

Na een korte introductie op het thema delen we aan tafels van 6 tot 8 personen onze ervaringen, perspectieven en dromen. Ter afronding delen we de inzichten van de verschillende tafels met elkaar.

Grip op je leven, Heb jij grip op je leven, zit je aan het stuur of beweeg je mee met wat komt en gaat? Durf je hulp te vragen aan familie, vrienden, buren of professionals als dat nodig is of los je dat anders op? Hoe is het om afhankelijk te zijn van anderen als je gewend bent zelf de regie over je leven te hebben, je gehecht bent aan je dagelijkse routines en de manier waarop je leeft? Hoe hou je regie als anderen vinden dat je zorg nodig hebt, je afhankelijk bent van procedures, protocollen en beslissingen van anderen? En hoe is het om voor een ander te zorgen? Wat verandert er als je burenhulp biedt, mantelzorger wordt of als een naaste zorg vraagt? En wat als er moeilijke beslissingen genomen moeten worden? Lukt het je om samen met cliënt en professionals een goede beslissing te nemen? Hoe grijpt dat in op jouw leven?

Meer informatie en aanmelden kan hier:
http://www.utrechtindialoog.nl/bijeenkomsten/armoededialoog-grip-op-je-leven/

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
evenementen > Utrecht in Dialoog > Grip op je leven

Over Utrecht in Dialoog

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar elkaar. Een dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden dat bijdraagt tot onderling begrip, verbondenheid en inzicht. Utrecht in Dialoog wil de dialoog bevorderen om mensen bij elkaar te brengen, groepen te verbinden en discriminatie, segregatie en eenzaamheid in de samenleving tegen te gaan. Utrecht in Dialoog is een initiatief van mensen, bewonersinitiatieven, maatschappelijke organisaties en sociaal ondernemers in Utrecht die de dialoog een warm hart toedragen en zich hier voor inzetten.