Skip Navigation
Over ons

Utrecht in Dialoog is een initiatief van mensen en organisaties in Utrecht die de dialoog een warm hart toedragen en zich hier voor inzetten. Zij wil door dialoog mensen met elkaar in een inspirerend,...

Cultuur & KunstMilieu & DuurzaamheidSport & RecreatieGezondheid & WelzijnCommunity & familieDierenwelzijnKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulpGender gelijkheid
Deel

Griftpark Dialoog Live: Buiten

Event · 27 aug 2020, 19:30 - 22:00
Griftstede, Griftpark, Utrecht, Utrecht 3514 XR, Nederland
Dit is een verleden event.
#26998
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Utrecht-in-Dialoog/activiteiten/Griftpark-Dialoog-Live-Buiten/26998 om je aan te melden
SamenvattingWe zijn weer LIVE in gesprek in het Griftpark! Dit keer over het thema "buiten zijn" en de invloed van de coronatijd. Praat je met ons mee?
Uitgebreide omschrijving

Tijdens de coronacrisis kreeg iedereen de opdracht om zoveel mogelijk binnen te blijven. Heeft deze periode je ervaring van het buiten zijn veranderd? Is je behoefte toegenomen om naar buiten te gaan of ben je juist gewend geraakt aan binnen activiteiten? Hoe is het nu om buiten te zijn; om weer vrij-uit naar buiten te kunnen?


We zijn weer LIVE in gesprek in het Griftpark! Het eerste Griftpark dialoog van afgelopen juli (veilig op afstand!) verliep zo goed, dat smaakt naar meer! Daarom organiseren wij op 27 augustus het tweede Griftpark dialoog over het thema buiten zijn. Welke rol speelt buiten zijn in jouw leven? Ben je nieuwsgierig naar ervaringen van anderen en wil je je eigen ervaringen en verlangens delen hierover? Kom dan naar deze dialoog!


Let op: Het aantal plaatsen is beperkt dus meld je snel aan! Aanmelden is verplicht. Ga dus gauw naar onze website om je aan te melden (linkerkolom, onder de link "website"; op onze eigen profielpagina). Let op: meld je aan via onze eigen website en niet de VCU website.

Hoe kom ik er?
Utrecht > events > Utrecht in Dialoog > Griftpark Dialoog Live: Buiten
Over Utrecht in Dialoog
Utrecht in Dialoog is een initiatief van mensen en organisaties in Utrecht die de dialoog een warm hart toedragen en zich hier voor inzetten. Zij wil door dialoog mensen met elkaar in een inspirerend, betekenisvol gesprek brengen.

Dialoog verbindt, verrijkt en versterkt mensen,organisaties en de samenleving. Door in kleine groepen aan dialoogtafels ervaringen, ideeën en dromen uit te wisselen, ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten en het benoemen van persoonlijke actie. De uiteenlopende achtergronden van de deelnemers draagt bij aan het vergroten van inzicht en vormt de basis voor prettig samen leven, wonen, werken en zijn.

Wat doet Utrecht in Dialoog?

Utrecht in Dialoog organiseert sinds 2008 ieder jaar de Week van de Dialoog. Sinds 2014 ook de Pietendialoog en dialogen in organisaties. Sinds 2015 faciliteert Utrecht in Dialoog ook door het jaar heen dialogen rond actuele thema’s. Onder meer naar aanleiding van de aanslagen in Parijs van 7 januari (o.a. Charlie Hebdo) en 13 november 2015. Sinds 2016 worden het hele jaar door dialogen georganiseerd. Ieder jaar staat een ander thema centraal. Het thema in 2020 is Erbij Horen.

De kernactiviteiten van Utrecht in Dialoog zijn:
– het trainen, begeleiden en bemiddelen in dialoogbegeleiders om een goede dialoog mogelijk te maken;
– het samen met partners organiseren en faciliteren van dialoogtafels en dialoogbijeenkomsten;
– bekendheid geven aan dialoogactiviteiten, en dialoogervaringen zodat meer mensen de dialoog gaan waarderen en toepassen

Stichting en leerwerkplaats

Utrecht in Dialoog is sinds 2017 een zelfstandige Stichting met ANBI-status, gevestigd op Maliebaan 45. Aan Utrecht in Dialoog is een pool van dialoogbegeleiders verbonden die op Maliebaan45 worden getraind. Sinds 2017 heeft Utrecht in Dialoog een leerwerkplaats bij De Alchemist. Hier werken (vrijwillige) medewerkers, stagiaires, werkzoekenden, reintegreerders, pensionadas, studenten met partners aan het organiseren van dialoogtafels, trainingen en workshops.

Dialoog bevorderen

Utrecht in Dialoog wil de dialoog bevorderen. Om mensen bij elkaar te brengen, groepen te verbinden en discriminatie, segregatie en radicalisering in de samenleving tegen te gaan. Het hele jaar door in aansluiting op actuele thema’s. In samenwerking met bewonersinitiatieven, maatschappelijke organisaties en sociaal ondernemers.
·
Dit is een verleden event.
#26998
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Utrecht-in-Dialoog/activiteiten/Griftpark-Dialoog-Live-Buiten/26998 om je aan te melden