Skip Navigation
Over ons

Utrecht in Dialoog is een initiatief van mensen en organisaties in Utrecht die de dialoog een warm hart toedragen en zich hier voor inzetten. Zij wil door dialoog mensen met elkaar in een inspirerend,...

Cultuur & KunstMilieu & DuurzaamheidSport & RecreatieGezondheid & WelzijnCommunity & familieDierenwelzijnKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulpGender gelijkheid
Deel

Fondsenwerver

Vacature · 4–8 uur/week
Koningin Wilhelminalaan 8, 8071 NX Nunspeet, Netherlands
Fondsenwerving
Deze vacature is verlopen
#23725
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Utrecht-in-Dialoog/activiteiten/Fondsenwerver/23725 om je aan te melden
SamenvattingVind je het leuk om fondsen te werven? Heb je hart voor dialoog rond actuele vraagstukken? Kom fondsen werven bij Utrecht in Dialoog.
Uitgebreide omschrijving

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwiliger die de fondsenwerving voor Utrecht in Dialoog en een landelijik dialoogcentrum i.o. op kan pakken. Je gaat op zoek naar passende fondsen en schrijft aanvragen voor dialoog rond actuele vraagstukken zoals eenzaamheid, diversiteit, buildung en/of inclusie. Je denkt creatief mee over duurzame financiering van Utrecht in dialoog. Je vindt het een uitdaging om fondsen, sponsors en bedrijven te interesseren voor dialoog.

Wat ga je doen?

Als fondsenwerver zorg je voor voldoende middelen om dialoogbijeenkomsten en trainingen te verzorgen, om mensen met verschillende achtergronden met elkaar in gesprek te brengen. Dat doe je door fondsen te werven, door crowdfunding, het schrijven van projectaanvragen en het zoeken van sponsors en partners. Je vindt het een uitdaging om grotere fondsen/sposoren bereid te vinden om in dialoog te investeren. Je gaat actief op zoek naar verschillende manieren van funding, naar sponsors en donateurs die Utrecht in Dialoog financieel willen steunen. 

Wie ben jij?

  • Je ziet de maatschappelijke waarde van dialoog en kan anderen hiervoor interesseren;
  • Je hebt ervaring op het gebied van fondsenwerving, crowdfunding en fundraising;
  • Je kent de weg in fondsenland, bent sterk in relaties;
  • Je neemt graag initiatief, bent ondernemend en werkt zelfstandig;
  • Je bent bereid om je voor 4-8 uur per week voor in te zetten voor de duur van een jaar;
  • Je vindt het leuk om mee te bouwen aan een organisatie die in ontwikkeling is.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende en verantwoordelijke functie bij een inspirerende organisatie die er toe doet;
  • Ruimte voor eigen initiatief, creatieve ideeën en persoonlijke ontwikkeling; 
  • De mogelijkheid om een relevant netwerk op/uit te bouwen en ervaring op te doen;
  • De mogelijkheid om echt iets te betekenen, bij te dragen aan de manier waarop we samen leven.

Interesse?

Ben jij de fondsenwerver die wij zoeken? 

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Utrecht in Dialoog
Utrecht in Dialoog is een initiatief van mensen en organisaties in Utrecht die de dialoog een warm hart toedragen en zich hier voor inzetten. Zij wil door dialoog mensen met elkaar in een inspirerend, betekenisvol gesprek brengen.

Dialoog verbindt, verrijkt en versterkt mensen,organisaties en de samenleving. Door in kleine groepen aan dialoogtafels ervaringen, ideeën en dromen uit te wisselen, ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten en het benoemen van persoonlijke actie. De uiteenlopende achtergronden van de deelnemers draagt bij aan het vergroten van inzicht en vormt de basis voor prettig samen leven, wonen, werken en zijn.

Wat doet Utrecht in Dialoog?

Utrecht in Dialoog organiseert sinds 2008 ieder jaar de Week van de Dialoog. Sinds 2014 ook de Pietendialoog en dialogen in organisaties. Sinds 2015 faciliteert Utrecht in Dialoog ook door het jaar heen dialogen rond actuele thema’s. Onder meer naar aanleiding van de aanslagen in Parijs van 7 januari (o.a. Charlie Hebdo) en 13 november 2015. Sinds 2016 worden het hele jaar door dialogen georganiseerd. Ieder jaar staat een ander thema centraal. Het thema in 2020 is Erbij Horen.

De kernactiviteiten van Utrecht in Dialoog zijn:
– het trainen, begeleiden en bemiddelen in dialoogbegeleiders om een goede dialoog mogelijk te maken;
– het samen met partners organiseren en faciliteren van dialoogtafels en dialoogbijeenkomsten;
– bekendheid geven aan dialoogactiviteiten, en dialoogervaringen zodat meer mensen de dialoog gaan waarderen en toepassen

Stichting en leerwerkplaats

Utrecht in Dialoog is sinds 2017 een zelfstandige Stichting met ANBI-status, gevestigd op Maliebaan 45. Aan Utrecht in Dialoog is een pool van dialoogbegeleiders verbonden die op Maliebaan45 worden getraind. Sinds 2017 heeft Utrecht in Dialoog een leerwerkplaats bij De Alchemist. Hier werken (vrijwillige) medewerkers, stagiaires, werkzoekenden, reintegreerders, pensionadas, studenten met partners aan het organiseren van dialoogtafels, trainingen en workshops.

Dialoog bevorderen

Utrecht in Dialoog wil de dialoog bevorderen. Om mensen bij elkaar te brengen, groepen te verbinden en discriminatie, segregatie en radicalisering in de samenleving tegen te gaan. Het hele jaar door in aansluiting op actuele thema’s. In samenwerking met bewonersinitiatieven, maatschappelijke organisaties en sociaal ondernemers.
Deze vacature is verlopen
#23725
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Utrecht-in-Dialoog/activiteiten/Fondsenwerver/23725 om je aan te melden