Skip Navigation
Over ons

Utrecht in Dialoog is een initiatief van mensen en organisaties in Utrecht die de dialoog een warm hart toedragen en zich hier voor inzetten. Zij wil door dialoog mensen met elkaar in een inspirerend,...

Cultuur & KunstMilieu & DuurzaamheidSport & RecreatieGezondheid & WelzijnCommunity & familieDierenwelzijnKinderen & JeugdMensen met beperkingenVluchtelingen & MinderhedenOuderenhulpGender gelijkheid
Deel

Elkaar zien in werk

Event · 6 nov 2018, 18:00 - 21:00
Tiberdreef 4, 3561 GG Utrecht, Netherlands
Dit is een verleden event.
#26530
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Utrecht-in-Dialoog/activiteiten/Elkaar-zien-in-werk/26530 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Wat gebeurt er als je de ander ziet in werk, en als je zelf gezien wordt in werk, in wat je doet, bijdraagt en wie je bent? Onderzoek wat dit doet en wat er gebeurt als we elkaar echt zien in werk, voorbij verschillen en vooroordelen? Deel je ervaringen, dromen en wat je gaat doen om elkaar in werk te zien.

Op dinsdag 6 november, in de Week van de dialoog 2018 gaan we bij CNV Connectief, vlakbij Station Overvecht met elkaar in gesprek over ‘Elkaar Zien in Werk’.

Iedereen is welkom. Jong en oud, mensen met en zonder werk en kleur. Neem vooral ook je buren, collega’s en medestudenten mee!
Je kunt je aanmelden via de rode knop.

Programma
17:30 uur: Inloop met Pizza’s!
18:15 uur Welkom en opening door wethouder Linda Voortman
18:30 uur In gesprek met Abdel Harchaoui (DOK030), Laura Coello (Inclusive works) en ervaringsdeskundigen.
19:00 uur Aan tafels van 6-8 personen in gesprek over ervaringen, dromen en acties
20:30 uur Opbrengsten delen
21:00 uur Afsluiting en napraten

Voor meer informatie en aanmelden kan je hier terecht: 
http://www.utrechtindialoog.nl/bijeenkomsten/elkaar-zien-in-werk/

Hoe kom ik er?
Utrecht > events > Utrecht in Dialoog > Elkaar zien in werk
Over Utrecht in Dialoog
Utrecht in Dialoog is een initiatief van mensen en organisaties in Utrecht die de dialoog een warm hart toedragen en zich hier voor inzetten. Zij wil door dialoog mensen met elkaar in een inspirerend, betekenisvol gesprek brengen.

Dialoog verbindt, verrijkt en versterkt mensen,organisaties en de samenleving. Door in kleine groepen aan dialoogtafels ervaringen, ideeën en dromen uit te wisselen, ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten en het benoemen van persoonlijke actie. De uiteenlopende achtergronden van de deelnemers draagt bij aan het vergroten van inzicht en vormt de basis voor prettig samen leven, wonen, werken en zijn.

Wat doet Utrecht in Dialoog?

Utrecht in Dialoog organiseert sinds 2008 ieder jaar de Week van de Dialoog. Sinds 2014 ook de Pietendialoog en dialogen in organisaties. Sinds 2015 faciliteert Utrecht in Dialoog ook door het jaar heen dialogen rond actuele thema’s. Onder meer naar aanleiding van de aanslagen in Parijs van 7 januari (o.a. Charlie Hebdo) en 13 november 2015. Sinds 2016 worden het hele jaar door dialogen georganiseerd. Ieder jaar staat een ander thema centraal. Het thema in 2020 is Erbij Horen.

De kernactiviteiten van Utrecht in Dialoog zijn:
– het trainen, begeleiden en bemiddelen in dialoogbegeleiders om een goede dialoog mogelijk te maken;
– het samen met partners organiseren en faciliteren van dialoogtafels en dialoogbijeenkomsten;
– bekendheid geven aan dialoogactiviteiten, en dialoogervaringen zodat meer mensen de dialoog gaan waarderen en toepassen

Stichting en leerwerkplaats

Utrecht in Dialoog is sinds 2017 een zelfstandige Stichting met ANBI-status, gevestigd op Maliebaan 45. Aan Utrecht in Dialoog is een pool van dialoogbegeleiders verbonden die op Maliebaan45 worden getraind. Sinds 2017 heeft Utrecht in Dialoog een leerwerkplaats bij De Alchemist. Hier werken (vrijwillige) medewerkers, stagiaires, werkzoekenden, reintegreerders, pensionadas, studenten met partners aan het organiseren van dialoogtafels, trainingen en workshops.

Dialoog bevorderen

Utrecht in Dialoog wil de dialoog bevorderen. Om mensen bij elkaar te brengen, groepen te verbinden en discriminatie, segregatie en radicalisering in de samenleving tegen te gaan. Het hele jaar door in aansluiting op actuele thema’s. In samenwerking met bewonersinitiatieven, maatschappelijke organisaties en sociaal ondernemers.
Dit is een verleden event.
#26530
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Utrecht-in-Dialoog/activiteiten/Elkaar-zien-in-werk/26530 om je aan te melden