Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar ...

Kunst & cultuurWelzijnBuurt & omgeving
Deel
Elkaar zien in Terwijde

Elkaar zien in Terwijde

Evenement · 8 nov 2018, 10:00 - 12:00
Operettelaan 629, 3543 BR Utrecht, Netherlands
Kunst & cultuurNatuur & MilieuSport & Recreatie
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
Utrecht in Dialoog
#26527
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Utrecht-in-Dialoog/activiteiten/Elkaar-zien-in-Terwijde/26527 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Op donderdagoctend 8 november gaan bewoners van Terwijde in gesprek over de Elkaar zie in Terwijde. Van 10:00 uur tot 12:00 uur in buurtcentrum Hof ’t Spoor, Operettelaan 629 3543 BR in Terwijde (naast station Utrecht Terwijde) met aansluitend de mogelijkheid van een gezamenlijke lunch. Deelname is gratis. U bent van harte welkom. Je kunt je hier aanmelden.

Elkaar zien in Terwijde
In Terwijde wonen en werken mensen met verschillende achtergronden. Sommige bewoners ontmoeten elkaar in Hof ’t Spoor, anderen elders. Wat gebeurt er als je echt gezien wordt in wie je bent, wat je kunt, en wat gebeurt er als je een ander echt ziet? Wat zou je graag willen, waar verlang je naar als het gaat om Elkaar zien in Terwijde? Verlang je naar een meer eigen ontmoetingsplek in de wijk, beter contact met je buren of heb je een heel andere droom? Welke stap kunt en wilt u zetten om uw ideaal dichterbij te brengen, alleen en samen met andere buurtbewoners? Samen een feest organiseren, in de tuin werken, door de wijk wandelen of actie voeren?

Voor meer informatie en aanmelden kan je hier terecht: 
https://www.utrechtindialoog.nl/bijeenkomsten/elkaar-zien-in-terwijde/

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
evenementen > Utrecht in Dialoog > Elkaar zien in Terwijde

Over Utrecht in Dialoog

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar elkaar. Een dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden dat bijdraagt tot onderling begrip, verbondenheid en inzicht. Utrecht in Dialoog wil de dialoog bevorderen om mensen bij elkaar te brengen, groepen te verbinden en discriminatie, segregatie en eenzaamheid in de samenleving tegen te gaan. Utrecht in Dialoog is een initiatief van mensen, bewonersinitiatieven, maatschappelijke organisaties en sociaal ondernemers in Utrecht die de dialoog een warm hart toedragen en zich hier voor inzetten.