Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar ...

Kunst & cultuurWelzijnBuurt & omgeving
Deel
Dialoogwandeling Buiten

Dialoogwandeling Buiten

Evenement · 19 aug 2018, 14:00 - 17:00
Koningslaan 9, 3981 HD Bunnik, Netherlands
Kunst & cultuurNatuur & MilieuSport & Recreatie
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
Utrecht in Dialoog
#26512
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Utrecht-in-Dialoog/activiteiten/Dialoogwandeling-Buiten/26512 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Zondagmiddag 19 augustus kun je kennismaken met een wandeldialoog. In deze wandeldialoog ga je al wandelend met verschillende deelnemers in gesprek over het thema Buiten.

Door met verschillende mensen in gesprek te gaan, naar elkaar te luisteren en vrijuit te spreken ontstaat meer begrip en komen we tot nieuwe inzichten. Dat doen we al wandelend in de buitenlucht op het landgoed Oud Amelisweerd.

Buiten

In de dialoogwandeling onderzoeken we aan de hand van persoonlijke ervaringen wat Buiten betekent, de plek die het heeft in je leven en wat het waard is. Hoe is het om buiten te zijn, naar buiten te gaan, te treden of te komen. Wanneer en waar heb je dat ervaren, en hoe was dat? Wat is je droom als het gaat om (een) buiten? En wat kun je doen om die dichter bij te brengen. We starten met een korte toelichting, we ervaren een wandeldialoog en sluiten af met een drankje. Je kunt je aanmelden via de rode knop.

De stappen

Een wandeldialoog bestaat uit de volgende stappen:

1. Kennismaken met het thema met 2 verschillende deelnemers
2. Persoonlijke ervaringen onderzoeken en delen. Waar gaat het om?
3. Dromen delen en doen

Praktisch

De workshop wordt verzorgd door Anezka van der Weg en Wilma de Buck.

Voor de wandeldialoog vragen we een bijdrage van € 5- tot € 25, afhankelijk van je mogelijkheden.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
evenementen > Utrecht in Dialoog > Dialoogwandeling Buiten

Over Utrecht in Dialoog

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar elkaar. Een dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden dat bijdraagt tot onderling begrip, verbondenheid en inzicht. Utrecht in Dialoog wil de dialoog bevorderen om mensen bij elkaar te brengen, groepen te verbinden en discriminatie, segregatie en eenzaamheid in de samenleving tegen te gaan. Utrecht in Dialoog is een initiatief van mensen, bewonersinitiatieven, maatschappelijke organisaties en sociaal ondernemers in Utrecht die de dialoog een warm hart toedragen en zich hier voor inzetten.