Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar ...

Kunst & cultuurWelzijnBuurt & omgeving
Deel
Dialoogbijeenkomst met Iftar: Ontdek de Ander

Dialoogbijeenkomst met Iftar: Ontdek de Ander

Evenement · 21 mei 2019, 19:00 - 22:30
Braziliëdreef 2, 3563 CK Utrecht, Netherlands
Kunst & cultuurNatuur & MilieuSport & Recreatie
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
Utrecht in Dialoog
#26369
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Utrecht-in-Dialoog/activiteiten/Dialoogbijeenkomst-met-Iftar-Ontdek-de-Ander/26369 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Ontdek De Ander en leer je landgenoten kennen!
Op 21 mei vieren we de internationale dag van de culturele diversiteit met een feestelijke dialoogbijeenkomst in Overvecht. Met burgemeester Jan van Zanen, Halil Karaaslan, Zorgzusters Overvecht, Overvecht op Hoogte en vele anderen.
We gaan eerst in gesprek: Wie is die ander die je niet spreekt, niet kent, niet ontmoet? Durf jij de ander echt te ontmoeten, te ontdekken? Er is muziek en na de dialoog een Iftar (de maaltijd die gedurende de vastenmaand ramadan door moslims genuttigd wordt direct na zonsondergang) om de culturele rijkdom van de stad te vieren.

De Iftar wordt verzorgd door de Zorgzusters Overvecht. Uw vrijwillige bijdrage voor de Iftar is voor de Zorgzusters.
Iedereen is van harte welkom! Er zijn ook Engelse/meertalige gesprekken en tafels alleen voor vrouwen.
Voor meer informatie en aanmelden ga naar: https://www.utrechtindialoog.nl/bijeenkomsten/ontmoeting-elkaar-zien/

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
evenementen > Utrecht in Dialoog > Dialoogbijeenkomst met Iftar: Ontdek de Ander

Over Utrecht in Dialoog

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar elkaar. Een dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden dat bijdraagt tot onderling begrip, verbondenheid en inzicht. Utrecht in Dialoog wil de dialoog bevorderen om mensen bij elkaar te brengen, groepen te verbinden en discriminatie, segregatie en eenzaamheid in de samenleving tegen te gaan. Utrecht in Dialoog is een initiatief van mensen, bewonersinitiatieven, maatschappelijke organisaties en sociaal ondernemers in Utrecht die de dialoog een warm hart toedragen en zich hier voor inzetten.