Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar ...

Kunst & cultuurWelzijnBuurt & omgeving
Deel
Dialoog over leren

Dialoog over leren

Evenement · 18 sep 2018, 14:00 - 17:00
Campusplein 1, 3584 ED Utrecht, Netherlands
Kunst & cultuurNatuur & MilieuSport & Recreatie
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
Utrecht in Dialoog
#26299
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Utrecht-in-Dialoog/activiteiten/Dialoog-over-leren/26299 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Op dinsdag 18 september  verwelkomen studentenvereniging Town&Gown en Utrecht in dialoog je op de universiteitscampus voor een dialoog over leren. Een fantastische kans om inzichten te delen en samen te verkennen wat leren nu eigenlijk is en hoe je het kan aanmoedigen.

Aanmelden: 

http://www.utrechtindialoog.nl/bijeenkomsten/learning/

Programma

14:00 Welkom en inleiding door Dr. Guus de Krom
14:15 Korte inleiding tot de Appreciative Inquiry (AI) methode
14:30 In dialoog over ‘Leren van…’ volgens de AI methode
16:15 Inzichten delen van de verschillende tafels
16:30 Napraten

Hoe leer jij in je dagelijkse leven? Waar leer je van? Van wie? Wanneer sta je het meeste open om te leren? Is het een individueel proces? Wat kunnen we van elkaar leren?

Tijdens deze bijeenkomst onderzoeken we ervaringen van formeel en informeel leren, en ontdekken we elkaars kennis en wijsheden. Ieder formuleert hoe en wat hij/zij in een ideale wereld wil leren. Waar of wat je ook leert, je bent van harte welkom.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
evenementen > Utrecht in Dialoog > Dialoog over leren

Over Utrecht in Dialoog

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar elkaar. Een dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden dat bijdraagt tot onderling begrip, verbondenheid en inzicht. Utrecht in Dialoog wil de dialoog bevorderen om mensen bij elkaar te brengen, groepen te verbinden en discriminatie, segregatie en eenzaamheid in de samenleving tegen te gaan. Utrecht in Dialoog is een initiatief van mensen, bewonersinitiatieven, maatschappelijke organisaties en sociaal ondernemers in Utrecht die de dialoog een warm hart toedragen en zich hier voor inzetten.