Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar ...

Kunst & cultuurWelzijnBuurt & omgeving
Deel
Dialoog Vrijheid in verbinding

Dialoog Vrijheid in verbinding

Evenement · 7 jan 2016, 14:00 - 16:00
Cartesiusweg 11, 3534 BA Utrecht, Netherlands
Kunst & cultuurNatuur & MilieuSport & Recreatie
Aanmeldingen gesloten.
Deel evenement
Utrecht in Dialoog
#26348
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Utrecht-in-Dialoog/activiteiten/Dialoog-Vrijheid-in-verbinding/26348 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Een jaar na de aanslagen op Charlie Hebdo en een Joodse supermarkt in Parijs organiseren verschillende dialoogsteden op 7 januari een extra dialoogdag met als thema Vrijheid. Utrecht doet mee met als motto Vrijheid in verbinding. Er zijn dialoogtafels in Buurtcentrum Oase en in de Centrale Bibliotheek. De dialoogbijeenkomst in de bibliotheek is tevens de opening van een nieuw dialoogjaar met wethouder Kees Diepenveen, Driss Kaamouchi (Trias Pedagogica), Ronald Hené (Liberaal Joodse Gemeente), Hugo de Haas van Dorsser (Wordbites) en Ali Amghar (Desalniettemin).

Utrecht in Dialoog organiseert op 7 januari in samenwerking met de Bibliotheek Utrecht, Artikel 1 Midden Nederland en Stichting Asha dialoogtafels over Vrijheid in verbinding.
- van 14:00 tot 16:00 in Buurtcentrum Oase, Cartesiusweg 11, Utrecht  
- van 19:30 tot 22:00 uur in de Bibliotheek Stadhuisbrug, Oude Gracht 167
De dialogen worden begeleid door dialoogbegeleiders van Utrecht in Dialoog. Deelname is gratis. Inschrijven verplicht.

Hoe kom ik er?

Aanmeldingen gesloten.
Deel evenement
evenementen > Utrecht in Dialoog > Dialoog Vrijheid in verbinding

Over Utrecht in Dialoog

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar elkaar. Een dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden dat bijdraagt tot onderling begrip, verbondenheid en inzicht. Utrecht in Dialoog wil de dialoog bevorderen om mensen bij elkaar te brengen, groepen te verbinden en discriminatie, segregatie en eenzaamheid in de samenleving tegen te gaan. Utrecht in Dialoog is een initiatief van mensen, bewonersinitiatieven, maatschappelijke organisaties en sociaal ondernemers in Utrecht die de dialoog een warm hart toedragen en zich hier voor inzetten.