Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar ...

Kunst & cultuurWelzijnBuurt & omgeving
Deel
Dialoog Ruimte voor verschil

Dialoog Ruimte voor verschil

Evenement · 22 mei 2018, 19:00
Prinses Beatrixlaan 2a, 3554 JK Utrecht, Netherlands
Kunst & cultuurNatuur & MilieuSport & Recreatie
Dit evenement is verlopen
Deel evenement
Utrecht in Dialoog
#26490
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Utrecht-in-Dialoog/activiteiten/Dialoog-Ruimte-voor-verschil/26490 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Op dinsdag 22 mei van 19:00 tot 21:30 uur organiseert Utrecht in Dialoog een dialoogtafel in het Vorstelijk Complex over het thema “verschillen”.

Deze dialoog maakt deel uit van een reeks dialogen in Zuilen rond het algemene thema diversiteit. De dialoog sluit aan op de vorige twee dialogen: “Thuis in Zuilen” en “Wij in Zuilen”.

Ruimte voor verschil
Als mens zijn we allen verschillend. Sommige verschillen zie je aan de buitenkant, andere zitten in onze gewoonten of waarden. Hoe hang jij je jas op? Hoe ga je om met telefoneren in je achtertuin of op je balkon? Verschillen kunnen als groot of klein worden ervaren. Sta jij er wel eens bij stil dat we zo verschillen in al onze overeenkomsten? Kan een verschil ook zo groot zijn dat het jou in je manier van zijn aantast? Hoe verschillend zijn we van elkaar en zijn er ook vlakken waar we op elkaar lijken? Wat is jouw ideaal? Geniet je van verschillen of ga je liever om met mensen die op jou lijken? Ga met ons het gesprek aan over dit thema, ervaar of je hier een droom in hebt en of je daar een concrete actie in kan vinden.

Aanmelden via deze link: http://www.utrechtindialoog.nl/bijeenkomsten/ruimte-voor-verschil/

Hoe kom ik er?

Dit evenement is verlopen
Deel evenement
evenementen > Utrecht in Dialoog > Dialoog Ruimte voor verschil

Over Utrecht in Dialoog

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar elkaar. Een dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden dat bijdraagt tot onderling begrip, verbondenheid en inzicht. Utrecht in Dialoog wil de dialoog bevorderen om mensen bij elkaar te brengen, groepen te verbinden en discriminatie, segregatie en eenzaamheid in de samenleving tegen te gaan. Utrecht in Dialoog is een initiatief van mensen, bewonersinitiatieven, maatschappelijke organisaties en sociaal ondernemers in Utrecht die de dialoog een warm hart toedragen en zich hier voor inzetten.