Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar ...

Kunst & cultuurWelzijnBuurt & omgeving
Deel
Dialoog Griftpark Live: Vakantie

Dialoog Griftpark Live: Vakantie

Evenement · 23 jul 2020, 19:30 - 22:00
Van Swindenstraat 129, 3514 XR Utrecht, Nederland
Kunst & cultuurNatuur & MilieuSport & Recreatie
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
Utrecht in Dialoog
#26655
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Utrecht-in-Dialoog/activiteiten/Dialoog-Griftpark-Live-Vakantie/26655 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vakantie vieren we ieder op eigen wijze, dichtbij en verder weg. Hoe is dat nu in Coronatijd? Hoe vier je vakantie in ongewone tijden? Praat er met ons over!

Uitgebreide omschrijving

De corona maatregelen versoepelen langzaam dus dat betekent dat we weer live in gesprek kunnen gaan in het Griftpark!

Bij mooi weer onder de bomen en anders in Griftsteede. Het aantal plaatsen is beperkt dus meld je snel aan!


Aanmelden is verplicht! (link website in de balk links)


Vakantie vieren we ieder op eigen wijze, dichtbij en verder weg. Hoe is dat nu in Coronatijd? Hoe vier je vakantie in ongewone tijden en wat betekent vakantie voor jou? Weet je al of je dit jaar op vakantie gaat of twijfel je nog? Ben je nieuwsgierig naar ervaringen van buurtgenoten met vakantie? Sluit je aan en doe mee! Deel jouw verhaal en ontdek meer mogelijkheden om vakantie te vieren.


Ga naar onze website voor meer informatie en meld je aan! (onder dialoogagenda op onze website)

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
evenementen > Utrecht in Dialoog > Dialoog Griftpark Live: Vakantie

Over Utrecht in Dialoog

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar elkaar. Een dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden dat bijdraagt tot onderling begrip, verbondenheid en inzicht. Utrecht in Dialoog wil de dialoog bevorderen om mensen bij elkaar te brengen, groepen te verbinden en discriminatie, segregatie en eenzaamheid in de samenleving tegen te gaan. Utrecht in Dialoog is een initiatief van mensen, bewonersinitiatieven, maatschappelijke organisaties en sociaal ondernemers in Utrecht die de dialoog een warm hart toedragen en zich hier voor inzetten.