Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar ...

Kunst & cultuurWelzijnBuurt & omgeving
Deel
Dialoog: Gezond oud

Dialoog: Gezond oud

Evenement · 4 sep 2020, 10:00 - 12:00
Europalaan 2, 3526 KS Utrecht, Nederland
Kunst & cultuurNatuur & MilieuSport & Recreatie
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
Utrecht in Dialoog
#27456
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Utrecht-in-Dialoog/activiteiten/Dialoog-Gezond-oud/27456 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Hoe doe jij dat, gezond ouder worden? Ga in gesprek op vrijdagochtend 4 september, speciaal voor iedereen die oud wil worden!

Uitgebreide omschrijving

Hoe doe jij dat, gezond ouder worden? Hoe weet je wat gezond voor jou is? Hou je van bewegen, wandelen, fietsen, zwemmen? En doe je dat het liefst alleen of met anderen? Ben je bewust bezig met je eetpatroon en volg je een dieet? Of eet en drink je vooral wat je lekker vindt? Hoe vind je een balans tussen dat wat gezond voor je is en dat waarvan je lekker kunt genieten? In hoeverre heeft de dreiging van het coronavirus je ideeën over gezond ouder worden veranderd? Let je nu extra op je gezondheid en mijd je situaties waarin je het risico loopt besmet te raken? Of staat dit in de weg van het genieten van je oude dag en neem je het zoals het komt?


Speciaal voor iedereen, die oud wil worden, de mogelijkheden van online contact wil ontdekken of de smaak van online al te pakken heeft. Iedereen – jong, oud en (eigen)wijs – is van harte welkom!

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
evenementen > Utrecht in Dialoog > Dialoog: Gezond oud

Over Utrecht in Dialoog

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar elkaar. Een dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden dat bijdraagt tot onderling begrip, verbondenheid en inzicht. Utrecht in Dialoog wil de dialoog bevorderen om mensen bij elkaar te brengen, groepen te verbinden en discriminatie, segregatie en eenzaamheid in de samenleving tegen te gaan. Utrecht in Dialoog is een initiatief van mensen, bewonersinitiatieven, maatschappelijke organisaties en sociaal ondernemers in Utrecht die de dialoog een warm hart toedragen en zich hier voor inzetten.