Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar ...

Kunst & cultuurWelzijnBuurt & omgeving
Deel
Dialoog: Erbij horen / Belonging

Dialoog: Erbij horen / Belonging

Evenement · 19 dec 2019, 18:00 - 21:00
Oudegracht 167, 3511 AL Utrecht, Netherlands
Kunst & cultuurNatuur & MilieuSport & Recreatie
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
Utrecht in Dialoog
#26295
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Utrecht-in-Dialoog/activiteiten/Dialoog-Erbij-horen--Belonging/26295 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

In de maand december zijn veel mensen bezig met een terugblik naar het afgelopen jaar en denken na over hoe zij het komende jaar willen inrichten. We gaan graag met je in gesprek in de Centrale Bibliotheek over Erbij Horen: oud&nieuw.

Bij wie heb jij je het afgelopen jaar thuis gevoeld? Welke mensen wil jij volgend jaar leren kennen? Zijn er mensen in jouw omgeving die er al langer wonen maar die jij eigenlijk helemaal niet kent? Voel jij je wel eens een vreemdeling? Wanneer ervaar je dat je erbij hoort en wat maakt dit mogelijk? Bij wie hoor jij eigenlijk en met wie wil je jouw tijd doorbrengen?

Wil je je ervaringen en dromen delen en luisteren naar anderen? Meld je aan via deze link:  https://www.utrechtindialoog.nl/bijeenkomsten/erbij-horen-belonging/.

Iedereen is van harte welkom, dus neem ook je buren, familie en vrienden mee!

The dialogue is also in English! Click the link above to read more and apply.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
evenementen > Utrecht in Dialoog > Dialoog: Erbij horen / Belonging

Over Utrecht in Dialoog

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar elkaar. Een dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden dat bijdraagt tot onderling begrip, verbondenheid en inzicht. Utrecht in Dialoog wil de dialoog bevorderen om mensen bij elkaar te brengen, groepen te verbinden en discriminatie, segregatie en eenzaamheid in de samenleving tegen te gaan. Utrecht in Dialoog is een initiatief van mensen, bewonersinitiatieven, maatschappelijke organisaties en sociaal ondernemers in Utrecht die de dialoog een warm hart toedragen en zich hier voor inzetten.