Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar ...

Kunst & cultuurWelzijnBuurt & omgeving
Deel
Buurtdialoog Lunetten

Buurtdialoog Lunetten

Evenement · 6 sep 2019, 14:00 - 16:00
Hondsrug, 3524 BR Utrecht, Netherlands
Kunst & cultuurNatuur & MilieuSport & Recreatie
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
Utrecht in Dialoog
#26469
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Utrecht-in-Dialoog/activiteiten/Buurtdialoog-Lunetten/26469 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Wil je in gesprek met buurtgenoten over passies? Op 6 september gaan we in Lunetten in dialoog over gepassioneerd zijn en blijven, over oude en nieuwe passies. We laten ons hierbij inspireren door Old Passioned, een documentaire over een aantal markante ouderen, die doen waar hun hart blij van wordt. Dat stralen ze uit en inspireert jong en oud. Vervolgens gaan we in gesprek over wie jou inspireert, jouw passies en die van buurtgenoten.De Buurtdialoog vindt plaats op 6 september van 14 tot 16 uur in de Musketon, Hondsrug 19, 3524 BP Utrecht. Iedereen is van harte welkom!

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
evenementen > Utrecht in Dialoog > Buurtdialoog Lunetten

Over Utrecht in Dialoog

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar elkaar. Een dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden dat bijdraagt tot onderling begrip, verbondenheid en inzicht. Utrecht in Dialoog wil de dialoog bevorderen om mensen bij elkaar te brengen, groepen te verbinden en discriminatie, segregatie en eenzaamheid in de samenleving tegen te gaan. Utrecht in Dialoog is een initiatief van mensen, bewonersinitiatieven, maatschappelijke organisaties en sociaal ondernemers in Utrecht die de dialoog een warm hart toedragen en zich hier voor inzetten.