Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar ...

Kunst & cultuurWelzijnBuurt & omgeving
Deel
Buurtdialoog Lunetten: (on)gezond zijn?

Buurtdialoog Lunetten: (on)gezond zijn?

Evenement · 31 aug 2020, 14:00 - 16:00
Hondsrug 19, 3524 BP Utrecht, Nederland
Kunst & cultuurNatuur & MilieuSport & Recreatie
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
Utrecht in Dialoog
#27188
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Utrecht-in-Dialoog/activiteiten/Buurtdialoog-Lunetten-ongezond-zijn/27188 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Het thema van de buurtdialoog Lunetten is dit keer: wat betekent (on)gezond zijn voor mij? Maandag 31 augustus van 14-16 uur in de Musketon. Kom ook!

Uitgebreide omschrijving

Het thema van de buurtdialoog Lunetten is dit keer: wat betekent (on)gezond zijn voor mij? Maandag 31 augustus van 14-16 uur in de Musketon, samen met Lunetten Wil Wel, gaan wij hier over in gesprek. Iedereen is welkom! Let op: aanmelden via de Utrecht in Dialoog website is verplicht en het aantal plekken is beperkt.


Wat betekent gezondheid, gezond leven en gezond zijn? Hoe denken we over sporten, bewegen, alcoholgebruik, roken, stress, suiker en gezond eten, en welke rol speelt onze culturele achtergrond hierin? Hoe ga je om met gezondheid, ziekte en beperkingen en alle informatie en adviezen die je krijgt? Over deze vragen en nog veel meer gaan wij live in de Musketon over in gesprek! Wil jij hierbij zijn? Meld je dan aan via onze website (aanmelden is verplicht!).


Let op!: meld je aan via de Utrecht in Dialoog website en niet via VCU. Hoe? In de linkerkolom naast deze tekst staan een linkje "Website".

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
evenementen > Utrecht in Dialoog > Buurtdialoog Lunetten: (on)gezond zijn?

Over Utrecht in Dialoog

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar elkaar. Een dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden dat bijdraagt tot onderling begrip, verbondenheid en inzicht. Utrecht in Dialoog wil de dialoog bevorderen om mensen bij elkaar te brengen, groepen te verbinden en discriminatie, segregatie en eenzaamheid in de samenleving tegen te gaan. Utrecht in Dialoog is een initiatief van mensen, bewonersinitiatieven, maatschappelijke organisaties en sociaal ondernemers in Utrecht die de dialoog een warm hart toedragen en zich hier voor inzetten.