Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar ...

Kunst & cultuurWelzijnBuurt & omgeving
Deel
Buurtdialoog Grip op je leven

Buurtdialoog Grip op je leven

Evenement · 15 okt 2018, 14:30 - 17:00
Hondsrug, 3524 BR Utrecht, Netherlands
Kunst & cultuurNatuur & MilieuSport & Recreatie
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
Utrecht in Dialoog
#26453
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Utrecht-in-Dialoog/activiteiten/Buurtdialoog-Grip-op-je-leven/26453 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Maandagmiddag 15 oktober kan je deelnemen aan een buurtdialoog in de Musketon. Samen met anderen onderzoeken we ervaringen en mogelijkheden rond het thema ‘Grip op je leven’. Iedereen is van harte welkom!

Heb jij grip op je leven, zit je aan het stuur of beweeg je mee met wat komt en gaat? Durf je hulp te vragen aan familie, vrienden, buren of professionals als dat nodig is of los je dat anders op?

Deze dialoog maakt deel uit van een reeks dialogen in Lunetten, georganiseerd met Lunetten Wil Wel en Samen Lunetten naar aanleiding van hun onderzoek. Hieruit bleek dat bewoners in gesprek willen over wonen, welzijn en gezondheid. Daarnaast is er behoefte om over lastige onderwerpen meer de diepte in te gaan.

Voor meer informatie en aanmelden kan je hier terecht: 
http://www.utrechtindialoog.nl/bijeenkomsten/buurtdialoog-grip-op-je-leven/

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
evenementen > Utrecht in Dialoog > Buurtdialoog Grip op je leven

Over Utrecht in Dialoog

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar elkaar. Een dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden dat bijdraagt tot onderling begrip, verbondenheid en inzicht. Utrecht in Dialoog wil de dialoog bevorderen om mensen bij elkaar te brengen, groepen te verbinden en discriminatie, segregatie en eenzaamheid in de samenleving tegen te gaan. Utrecht in Dialoog is een initiatief van mensen, bewonersinitiatieven, maatschappelijke organisaties en sociaal ondernemers in Utrecht die de dialoog een warm hart toedragen en zich hier voor inzetten.