Skip Navigation
Over ons

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar ...

Kunst & cultuurZorg & WelzijnBuurt & omgeving
Deel

Online dialoog: Erbij horen, roze en ouder

Event · 3 nov 2020, 19:30 - 21:30
Vanuit huis
Kunst & cultuurNatuur & MilieuSport & RecreatieZorg & WelzijnBuurt & omgevingDierenwelzijnKinderen & JongerenMensen met een beperkingVluchtelingen & MinderhedenOuderenGender gelijkheid
Dit is een verleden event.
#29109
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Utrecht-in-Dialoog/activiteiten/29109 om je aan te melden
SamenvattingHoe blijf je jezelf en erbij horen als je roze en ouder bent? En waar wil je bij horen? Praat hierover mee bij onze online zoom dialoog!
Uitgebreide omschrijving

Hoe blijf je jezelf en er bij horen als je roze en ouder bent? En waar wil je bij horen? Wil je in de Week van de Dialoog jouw ervaringen en verlangens delen en die van anderen horen? Meld je aan via onze website! Iedereen is van harte welkom.


Wat verandert er als je roze bent en ouder wordt, misschien zorg nodig hebt of mantelzorger wordt? Hoe geef je betekenis aan je leven als je niet meer werkt, minder beroep op je wordt gedaan, alle tijd hebt voor dingen waar je eerder niet aan toe kwam, je collega’s doorgaan terwijl jij een nieuwe weg zoekt. Wat geeft plezier en voldoening, is voor jouw belangrijk en waar hoor je graag bij? Zoek je contact in de buurt, met je familie of vrienden, met andere roze ouderen of ga je op zoek naar nieuwe hobby's? Zoek je vrijwilligerswerk, reis je graag, zorg je graag voor anderen? Wat heb je nodig om erbij te horen als je roze en ouder bent? En hoe doe je dat in Coronatijd?


Graag aanmelden via de website van Utrecht in Dialoog.

Over Utrecht in Dialoog
Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar elkaar. Een dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden dat bijdraagt tot onderling begrip, verbondenheid en inzicht. Utrecht in Dialoog wil de dialoog bevorderen om mensen bij elkaar te brengen, groepen te verbinden en discriminatie, segregatie en eenzaamheid in de samenleving tegen te gaan. Utrecht in Dialoog is een initiatief van mensen, bewonersinitiatieven, maatschappelijke organisaties en sociaal ondernemers in Utrecht die de dialoog een warm hart toedragen en zich hier voor inzetten.
Dit is een verleden event.
#29109
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Utrecht-in-Dialoog/activiteiten/29109 om je aan te melden

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)