Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar ...

Kunst & cultuurWelzijnBuurt & omgeving
Deel
Onlinedialoog: Kunst en Gezondheid

Onlinedialoog: Kunst en Gezondheid

Evenement · 14 jul 2020, 15:00
Vanuit huis
Kunst & cultuurNatuur & MilieuSport & Recreatie
Aanmeldingen gesloten.
Deel evenement
Utrecht in Dialoog
#26283
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Utrecht-in-Dialoog/activiteiten/-/26283/ om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Hoe draagt kunst bij aan gezondheid? Helpt het om de Coronacrisis door te komen? Ga er met ons op 14 juli ONLINE over in dialoog!

Uitgebreide omschrijving

Kunst biedt ook tijdens de Coronacrisis voor veel mensen verlichting, troost en plezier. Kunst helpt mensen verder. Biedt deze crisis kansen voor het samenspel tussen kunst en gezondheid? Helpt kunst jou om door de coronacrisis te komen? Praat er met ons over!


Er zijn steeds meer initiatieven om met muziek, theater en beeldende kunst aan een betere gezondheid te werken. Het netwerk Kunst en Gezondheid verbindt deze initiatieven omdat kunst gezondheid en welbevinden bevordert. Met de initiatieven Het Wilde Westen en Gezondheidspact Utrecht organiseren we deze ONLINE Zoom dialoog over Kunst en Gezondheid.


Wil je meer weten over deze dialoog, het netwerk Kunst en Gezondheid en de daarbij aangesloten initiatieven? Of wil je je gelijk aanmelden voor deze onlinedialoog? Ga dan gauw naar de dialoog agenda op onze website (zie link hiernaast)!

Aanmeldingen gesloten.
Deel evenement

Over Utrecht in Dialoog

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar elkaar. Een dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden dat bijdraagt tot onderling begrip, verbondenheid en inzicht. Utrecht in Dialoog wil de dialoog bevorderen om mensen bij elkaar te brengen, groepen te verbinden en discriminatie, segregatie en eenzaamheid in de samenleving tegen te gaan. Utrecht in Dialoog is een initiatief van mensen, bewonersinitiatieven, maatschappelijke organisaties en sociaal ondernemers in Utrecht die de dialoog een warm hart toedragen en zich hier voor inzetten.