Skip Navigation
Over ons

Onder het motto ‘samen uit, samen genieten’ organiseert Vier het Leven theater-, en concertbezoek met begeleiding voor ouderen die dit niet meer zelfstandig kunnen ondernemen. Vier het Leven neemt...

Cultuur & KunstGezondheid & WelzijnOuderenhulp
Deel

Begeleiders naar theater- concert- en filmhuizen

Vacature · 1–4 uur/week
Energieweg 8, 1271 ED Huizen, Netherlands
#25465
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Vier-het-Leven2/activiteiten/Begeleiders-naar-theater--concert--en-filmhuizen/25465 om je aan te melden
SamenvattingWij zijn op zoek naar enthousiaste en betrokken gastvrouwen/-heren uit de regio Utrecht die van theater, film, musea en concerten houden.
Uitgebreide omschrijving

Onder het motto ‘samen uit, samen genieten’ organiseert Vier het Leven theater-, en concertbezoek met begeleiding voor ouderen die dit niet meer zelfstandig kunnen ondernemen. Vier het Leven neemt ouderen uit o.a. Utrecht, De Meern en Vleuten mee naar diverse theaters, filmhuizen en concertzalen in Utrecht, Nieuwegein, IJsselstein en Houten. Ook gaan we regelmatig met de Museum Plus Bus naar grote landelijke musea en incidenteel naar grote theaters in het land voor een mooie musical.

In samenwerking met de theaters is er een afwisselend programma samengesteld met toneel, show, cabaret, (klassieke) muziek, film en opera. Deelnemers maken hieruit een keuze en melden zich aan. Vier het Leven zorgt voor de gehele organisatie rondom het uitje: entreekaart, consumpties, begeleiding, vervoer en prettig gezelschap!

We hebben een heel gezellig team vrijwilligers en door de enorme groei van het aantal gasten, willen wij ons team vergroten. Als gastvrouw/-heer van Vier het Leven begeleidt u maximaal 3 ouderen per keer naar een voorstelling, minimaal 6x per jaar. U geeft zelf uw beschikbare data aan. Deelnemende ouderen worden persoonlijk door u opgehaald, tijdens de voorstelling begeleid en na afloop weer thuisgebracht.

Wij vragen:

- Affiniteit met de doelgroep en met theater/film

- Jonger dan 70 jaar

- Beschikking over een 5-deurs auto (i.v.m. rollator vervoer)

- Beschikking hebben over een computer (communicatie gaat vooral via e-mail)

- Vertrouwd met auto rijden ook ’s avonds en bij slecht weer.

Heeft u interesse? Klik hier om u online aan te melden. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Vier het Leven
Onder het motto ‘samen uit, samen genieten’ organiseert Vier het Leven theater-, en concertbezoek met begeleiding voor ouderen die dit niet meer zelfstandig kunnen ondernemen. Vier het Leven neemt ouderen uit o.a. Utrecht, De Meern, Vleuten en Maarssen mee naar diverse theaters, filmhuizen en concertzalen in Utrecht, Nieuwegein en Houten.
·
#25465
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Vier-het-Leven2/activiteiten/Begeleiders-naar-theater--concert--en-filmhuizen/25465 om je aan te melden