Skip Navigation
Over ons

Het Ubuntuhuis is een kleinschalig buurthuis, waar mensen werken en welkom zijn die te maken hebben (gehad) met dakloosheid, armoede, sociaal isolement en leven zonder papieren. We organiseren samen...

Gezondheid & WelzijnVluchtelingen & MinderhedenSociale rechtvaardigheid en ongelijkheid
Deel

Fietsenmaker

Vacature · 2–4 uur/week
Vleutenseweg 172, 3532 HN Utrecht, Netherlands
Ander werk
Deze vacature is verlopen
#25171
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Ubuntuhuis/activiteiten/Fietsenmaker/25171 om je aan te melden
SamenvattingWe zoeken iemand die met technische én sociale (taal)vaardigheden anderen kan ondersteunen bij het uitvoeren van reparaties aan fietsen.
Uitgebreide omschrijving

Bezoekers  van het Ubuntuhuis hebben nauwelijks geld en wel behoefte aan een werkende fiets om van opvang naar afspraak te fietsen. In onze binnentuin kunnen bezoekers hun band plakken en kleine reparaties doen. Het Ubuntuhuis en Starters4community hebben begin 2017 een projectplan Fietswerkplaats geschreven. In samenwerking met Villa Vrede willen we een plek zoeken waar mensen zonder of met weinig inkomen aan hun fiets kunnen (leren) sleutelen en andere fietsen opknappen. We hebben iemand nodig voor zowel techniek en begeleiding als het organiseren en verdelen van materiaal, ook op kleine schaal in het Ubunthuis. Engels en Frans spreken is handig zijn, maar is niet noodzakelijk.

Het gaat om een nieuw project, ervaring of zin in pionieren en experimenteren is een pré! In het Ubuntuhuis en Villa Vrede wordt nu op kleine schaal al aan fietsen gewerkt, maar zoeken samen een ruimere werkplaats.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Ubuntuhuis
Het Ubuntuhuis is een kleinschalig buurthuis, waar mensen werken en welkom zijn die te maken hebben (gehad) met dakloosheid, armoede, sociaal isolement en leven zonder papieren. We organiseren samen met bezoekers sociale activiteiten zoals wekelijkse maaltijden, taalles, theaterworkshops, ubuntugesprekken en filmmiddagen.
Deze vacature is verlopen
#25171
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Ubuntuhuis/activiteiten/Fietsenmaker/25171 om je aan te melden