Skip Navigation
Over ons

Het motto 'Duurzame ontwikkeling door techniekeducatie' zegt precies waar Stichting Technotrend voor staat. Stichting Technotrend verzorgt programma's, projecten en workshops voor Primair Onderwijs...

Milieu & DuurzaamheidKinderen & Jeugd
Deel

Office-assistent

Vacature · 8–16 uur/week
Kanaalweg 86, 3533 HG Utrecht, Netherlands
Ander werk
NederlandsTeamwork
#23971
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Technotrend/activiteiten/Office-assistent/23971 om je aan te melden
SamenvattingBeheer van lesmaterialen en het kantoor, voorraden op peil houden. Belangrijk vinden we de hulp bij zakelijke en gezellige activiteiten.
Uitgebreide omschrijving

Stichting Technotrend werkt aan allerlei duurzame projecten voor kinderen en jongeren in scholen en daarbuiten en op verschillende locaties in Nederland. Je taak omvat het organiseren en ondersteunen van de werkzaamheden van de Stichting. Als office-assistent ben je bij ons iemand die:

  •   Binding en gezelligheid versterkt
  •   Teamuitjes en activiteiten inplant
  •   Declaraties uitbetaalt
  •   Kantoorbenodigdheden aanschaft
  •   Administratie verzorgt
  •   Materialen voor leskisten aanschaft
  •   Leskisten en –materialen beheert.

Als office-assistent houd je zicht op de praktische zaken die nodig zijn om de verschillende lessen te kunnen geven: je zorgt dat er voldoende lesmaterialen en leskisten aanwezig zijn, je organiseert bijeenkomsten en teamuitjes en de administratieve inzet die bij deze verschillende werkzaamheden komt kijken. Daarnaast notuleer je enkele keren per jaar de bestuursvergadering.

Tegelijkertijd ben je verantwoordelijk voor de aanwezigheid van voldoende kantoorbenodigdheden en de uitbetaling van kleine declaraties van gastdocenten en werknemers.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Technotrend
Het motto 'Duurzame ontwikkeling door techniekeducatie' zegt precies waar Stichting Technotrend voor staat. Stichting Technotrend verzorgt programma's, projecten en workshops voor Primair Onderwijs (PO), Voortgezet Onderwijs (VO) en andere doelgroepen zoals BuitenSchoolse Opvang (BSO) en Middelbaar BeroepsOnderwijs (MBO). Daarnaast doet Stichting Technotrend actieonderzoek in samenwerking met verschillende onderzoeksorganisaties.

Stichting Technotrend is ontstaan uit de overtuiging dat het noodzakelijk is om een duurzame samenleving te realiseren. Om dit te bereiken, willen we kinderen en jongeren laten kennismaken met de kennis en vaardigheden die zij hiervoor nodig hebben.
·
#23971
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Technotrend/activiteiten/Office-assistent/23971 om je aan te melden