Skip Navigation
Over ons

Podium Oost wil voor wijkbewoners van Utrecht Oost letterlijk en figuurlijk ruimte scheppen om elkaar te ontmoeten. Dat gebeurt door een breed scala van activiteiten aan te bieden waaraan wijkbewoners...

Cultuur & KunstSport & RecreatieGezondheid & WelzijnCommunity & familieVluchtelingen & Minderheden
Deel

Wereld Keuken support team

Vacature · Flexibel
Oudwijkerdwarsstraat 148, 3581 WG Utrecht, Netherlands
Gastheer/vrouwCateringPlannenOndersteunend werkBegeleidingSociaal contact
CateringTeamworkMensen begeleidenOrganiserenPraten met anderen
#28054
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Podium-Oost/activiteiten/Wereld-Keuken-support-team/28054 om je aan te melden
SamenvattingPodium Oost organiseert elke derde vrijdag van de maand culinaire vrijdagen. Iedere keer ontdekken we een nieuwe (onbekende) wereldkeuken.
Uitgebreide omschrijving

Het afgelopen jaar is er samengewerkt met University College Utrecht. Studenten uit verschillende landen hebben voor een aantal culinaire hoogstandjes gezorgd.


Voor dit succesnummer van Podium Oost zijn wij op zoek naar twee enthousiaste vrijwilligers die de avond in goede banen kunnen leiden. In een informele en ontspannen sfeer zorgen jullie samen met de studenten voor het menu en de boodschappen, begeleiden jullie de studenten tijdens het koken, serveren, eten en afruimen/afwassen. Een leuk verhaal over het betreffende land en wat achtergrond informatie over het menu is daarbij een leuke aanvulling.


Durf jij het aan deze taken op je te nemen en ben je ook niet bang voor een vleugje verantwoordelijkheid? Heb je tevens de tijd om dit 1 keer per maand te doen voor een langere periode?

Neem contact met ons op, dan gaan we er samen voor zorgen

dat de Wereldkeuken op de kaart blijft.

Hoe kom ik er?
Over Stichting Podium Oost
Podium Oost wil voor wijkbewoners van Utrecht Oost letterlijk en figuurlijk ruimte scheppen om elkaar te ontmoeten. Dat gebeurt door een breed scala van activiteiten aan te bieden waaraan wijkbewoners zowel actief als passief kunnen deelnemen.

Podium Oost streeft ernaar die activiteiten te richten op alle geledingen van de wijkbewoners. Extra kansen krijgen activiteiten, die verschillende lagen van de bewoners onderling met elkaar in contact brengen.

Podium Oost een sociaal cultureel ontmoetingscentrum in Utrecht Oost, waar onder andere plaats is voor verschillende initiatieven, waar sportles kan worden gegeven, ruimte is voor creatieve workshops en vergaderingen.
·
#28054
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Podium-Oost/activiteiten/Wereld-Keuken-support-team/28054 om je aan te melden