Skip Navigation
Over ons

Podium Oost wil voor wijkbewoners van Utrecht Oost letterlijk en figuurlijk ruimte scheppen om elkaar te ontmoeten. Dat gebeurt door een breed scala van activiteiten aan te bieden waaraan wijkbewoners...

Cultuur & KunstSport & RecreatieGezondheid & WelzijnCommunity & familieVluchtelingen & Minderheden
Deel

Podium Oost zoekt een sociale medewerker voor de Speel-o-theek

Vacature · 3–7 uur/week
Oudwijkerdwarsstraat 148, 3581 WG Utrecht, Netherlands
Deze vacature is verlopen
#23986
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Podium-Oost/activiteiten/Podium-Oost-zoekt-een-sociale-medewerker-voor-de-Speel-o-theek/23986 om je aan te melden
SamenvattingSamen zorgen dat kinderen kunnen spelen!!
Uitgebreide omschrijving

De Speel-o-theek is opzoek naar een sociaal iemand, die goed met zowel ouders als kinderen om kan gaan. Wanneer je ervaring hebt in jeugd/zorg/sociale sector hebt is dit uiteraard een pre.

Podium Oost is een buurtinitiatief in het voormalig buurthuis Oudwijk, een sociaal-cultureel ontmoetingscentrum voor heel Utrecht Oost. Podium Oost wil voor wijkbewoners van Utrecht Oost letterlijk en figuurlijk ruimte scheppen om elkaar te ontmoeten.

Iedere woensdag kunnen buurtbewoners samen met hun kinderen (met de leeftijd 0 t/m 4 jaar) spelen en/of speelgoed lenen.Één van onze huidige medewerkers vertrekt voor een bepaalde tijd, daarom zijn we op zoek naar iemand die ons team zou willen versterken!

Werkzaamheden

  • beheer speelgoed, denk aan uitlenen, opruimen, op orde houden van het speelgoed
  • leden administratie bijhouden, ledenwerving
  • kasbeheer
  • sociale interactie met de leden en kinderen

Verwachting

  • je bent beschikbaar op woensdag van 09.00 tot 14.00 (of de ochtend of middag, voorkeur gaat uit naar hele dag)
  • je vindt het leuk om bij te dragen aan de buurtcohesie/sfeer
  • je kan goed met kinderen overweg, het liefste bezit u een opleiding/cursus hierin

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Andy Wernsen (coördinator Podium Oost).

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Stichting Podium Oost > Podium Oost zoekt een sociale medewerker voor de Speel-o-theek
Over Stichting Podium Oost
Podium Oost wil voor wijkbewoners van Utrecht Oost letterlijk en figuurlijk ruimte scheppen om elkaar te ontmoeten. Dat gebeurt door een breed scala van activiteiten aan te bieden waaraan wijkbewoners zowel actief als passief kunnen deelnemen.

Podium Oost streeft ernaar die activiteiten te richten op alle geledingen van de wijkbewoners. Extra kansen krijgen activiteiten, die verschillende lagen van de bewoners onderling met elkaar in contact brengen.

Podium Oost een sociaal cultureel ontmoetingscentrum in Utrecht Oost, waar onder andere plaats is voor verschillende initiatieven, waar sportles kan worden gegeven, ruimte is voor creatieve workshops en vergaderingen.
Deze vacature is verlopen
#23986
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Podium-Oost/activiteiten/Podium-Oost-zoekt-een-sociale-medewerker-voor-de-Speel-o-theek/23986 om je aan te melden