Skip Navigation
Over ons

Podium Oost wil voor wijkbewoners van Utrecht Oost letterlijk en figuurlijk ruimte scheppen om elkaar te ontmoeten. Dat gebeurt door een breed scala van activiteiten aan te bieden waaraan wijkbewoners...

Cultuur & KunstSport & RecreatieGezondheid & WelzijnCommunity & familieVluchtelingen & Minderheden
Deel

Kok voor donderdagavond gezocht

Vacature · Flexibel
Oudwijkerdwarsstraat 148, 3581 WG Utrecht, Netherlands
Deze vacature is verlopen
#24344
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Podium-Oost/activiteiten/Kok-voor-donderdagavond-gezocht/24344 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Podium Oost zoekt kok of ervaren koker voor Samen Eten op donderdagavond

Podium Oost is een buurtinitiatief in het voormalig buurthuis Oudwijk, een sociaal-cultureel ontmoetingscentrum voor heel Utrecht Oost. Podium Oost wil voor wijkbewoners van Utrecht Oost letterlijk en figuurlijk ruimte scheppen om elkaar te ontmoeten.

Iedere tweede donderdag en vierde maandag van de maand kan in Podium Oost door buurtbewoners worden u gegeten. Elkaar ontmoeten in huiselijke sfeer, samen eten en onder het eten een gezellig praatje maken … Dat en nog veel meer biedt Samen Eten.
 

Omdat één van onze vaste koks gestopt is zoeken wij mensen die het leuk vinden om eens in de maand, op de 2e donderdag van de maand te koken voor een groep van ongeveer 30 mensen. Je kookt samen met 2 anderen.
 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Adinda Visser (coördinator Podium Oost) via [email protected] of 030-2581994
 

 

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding
Hoe kom ik er?
Over Stichting Podium Oost
Podium Oost wil voor wijkbewoners van Utrecht Oost letterlijk en figuurlijk ruimte scheppen om elkaar te ontmoeten. Dat gebeurt door een breed scala van activiteiten aan te bieden waaraan wijkbewoners zowel actief als passief kunnen deelnemen.

Podium Oost streeft ernaar die activiteiten te richten op alle geledingen van de wijkbewoners. Extra kansen krijgen activiteiten, die verschillende lagen van de bewoners onderling met elkaar in contact brengen.

Podium Oost een sociaal cultureel ontmoetingscentrum in Utrecht Oost, waar onder andere plaats is voor verschillende initiatieven, waar sportles kan worden gegeven, ruimte is voor creatieve workshops en vergaderingen.
Deze vacature is verlopen
#24344
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Podium-Oost/activiteiten/Kok-voor-donderdagavond-gezocht/24344 om je aan te melden