Skip Navigation
Over ons

Stichting Oog voor Utrecht(kleinschalige zorg voor ouderen) richt zich op senioren in de wijk Elinkwijk/Zuilen en Ondiep, om de eenzaamheid te verminderen. Zodoende proberen via kleinschalige buurt...

Gezondheid & WelzijnCommunity & familieOuderenhulp
Deel

Gastheren/gastvrouwen voor inloopochtend van Stichting Oog voor Utrecht - per direct

Vacature · 2–3 uur/week
3553 GX, Utrecht, Utrecht, Netherlands
Deze vacature is verlopen
#25174
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Oog-voor-Utrecht/activiteiten/Gastherengastvrouwen-voor-inloopochtend-van-Stichting-Oog-voor-Utrecht---per-direct/25174 om je aan te melden
SamenvattingEnthousiaste, bevlogen en proactieve Gastvrouwen/heren gezocht voor onze wekelijkse kleinschalige inloopochtend voor senioren uit de wijk Zuilen.
Uitgebreide omschrijving

Kom jij ons team van Stichting Oog voor Utrecht per direct versterken?

Wij zijn per direct op zoek naar:

Enthousiaste, bevlogen en proactieve Gastvrouwen/heren voor onze wekelijkse kleinschalige inloopochtend voor senioren uit de wijk Zuilen/Elinkwijk.

Wanneer?

Op donderdagochtend van 10:30 – 12:30 uur

Wie zijn wij?

Stichting Oog voor Utrecht richt zich op senioren om de eenzaamheid te verminderen, zodoende proberen wij een bijdrage te leveren aan het realiseren van een sociaal netwerk voor deze doelgroep.

Wat verwachten wij van de vrijwilliger?

  • Enthousiasme en betrokkenheid bij de doelgroep en Stichting;
  • Sociaal vaardig, een praatje maken onder genot van kopje thee/koffie, luisterend oor bieden en gezellig zijn;
  • 1 maal per maand gezamenlijke lunch verzorgen in samenspraak met coördinator;
  • Creativiteit om activiteiten met de senioren te ondernemen;
  • Deelnemen aan workshops/wijkmarkten om Stichting Oog voor Utrecht te promoten.

Heb je affiniteit met ouderen en lijkt het je leuk (of heb je bijvoorbeeld werkervaring in de sector Zorg & Welzijn of Onderwijs opgedaan) om 2 uur per week als vaste vrijwilliger ingezet worden?

Reageer dan snel!

Maak dan een afspraak met Noortje Rozema voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Onderdeel van de sollicitatie is het proefdraaien tijdens inloopochtend. Je krijgt persoonlijke begeleiding.......op die manier krijg je de beste  indruk!                                                                                                               

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > Stichting Oog voor Utrecht > Gastheren/gastvrouwen voor inloopochtend van Stichting Oog voor Utrecht - per direct
Over Stichting Oog voor Utrecht
Stichting Oog voor Utrecht(kleinschalige zorg voor ouderen) richt zich op senioren in de wijk Elinkwijk/Zuilen en Ondiep, om de eenzaamheid te verminderen. Zodoende proberen via kleinschalige buurt inloopochtenden op woensdag en donderdag een bijdrage te leveren aan het realiseren van een sociaal netwerk voor deze doelgroep.
Deze vacature is verlopen
#25174
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Oog-voor-Utrecht/activiteiten/Gastherengastvrouwen-voor-inloopochtend-van-Stichting-Oog-voor-Utrecht---per-direct/25174 om je aan te melden