Skip Navigation
Over ons

Stichting Noodopvang Dakloze Vreemdelingen Utrecht

Stichting Noodopvang Dakloze Vreemdelingen Utrecht (SNDVU) is een hulporganisatie die bed, bad, brood én sociaal-juridische begeleiding biedt aan...

Gezondheid & WelzijnVluchtelingen & Minderheden
Deel

Bestuurslid Noodopvang Utrecht gezocht

Vacature · 1–2 uur/week
Palestrinastraat 1b, 3533 EH Utrecht, Netherlands
Bestuur
Deze vacature is verlopen
#25754
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Noodopvang-Dakloze-Vreemdelingen-Utrecht/activiteiten/Bestuurslid-Noodopvang-Utrecht-gezocht/25754 om je aan te melden
SamenvattingWij zoeken iemand met een financieel / economische achtergrond die de organisatie kan adviseren en controleren op financieel / economisch gebied.
Uitgebreide omschrijving

De Stichting Noodopvang Dakloze Vreemdelingen Utrecht (SNDVU) ondersteunt asielzoekers zonder verblijfsvergunning die geen recht hebben op overheidsopvang, bij hun vrijwillige terugkeer of het alsnog verkrijgen van een verblijfsvergunning.

Gemiddeld ondersteunt de SNDVU ruim 100 cliënten. Daarvoor hebben wij een 7-tal betaalde krachten in dienst, waaronder een administrateur die de financiële administratie uitvoert. Voor onze werkzaamheden ontvangen wij subsidie van de Gemeente Utrecht.

Ons bestuur bestaat uit 5 personen die hun functie vrijwillig vervullen en gezamenlijk de bestuurlijke verantwoordelijkheid dragen. Wegens vertrek van de huidige functionaris, zijn wij op zoek naar een:

Bestuurslid - portefeuille Financiën

Wij zoeken iemand met een financieel / economische achtergrond die de organisatie kan adviseren en controleren op financieel / economisch gebied. De gevraagde inzet is per maand gemiddeld 8 tot 10 uur.

Voor vragen of direct reageren kun je contact opnemen met Henk Brandt (voorzitter van het bestuur) via onderstaande roze knop.

Hoe kom ik er?
Over Stichting Noodopvang Dakloze Vreemdelingen Utrecht
Stichting Noodopvang Dakloze Vreemdelingen Utrecht

Stichting Noodopvang Dakloze Vreemdelingen Utrecht (SNDVU) is een hulporganisatie die bed, bad, brood én sociaal-juridische begeleiding biedt aan afgewezen asielzoekers. Verspreid over 21 huizen, vangen wij ongeveer honderd personen op die te horen hebben gekregen dat zij niet langer in Nederland mogen blijven, maar om uiteenlopende redenen niet zijn teruggekeerd naar hun land van herkomst. Onder andere door hen sociaal-juridisch bij te staan, werken we samen met hen aan een toekomst die perspectief biedt.

Gezien de onzekere situatie waarin onze bewoners zich bevinden, is het belangrijk om te voorkomen dat zij inactief worden en in een sociaal isolement raken. Met hulp van taalmaatjes, buddy's en andere vrijwilligers proberen wij de participatie van onze cliënten te stimuleren.

Wij zijn een klein team bestaande uit een aantal vaste medewerkers en een aantal vrijwilligers.
Deze vacature is verlopen
#25754
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-Noodopvang-Dakloze-Vreemdelingen-Utrecht/activiteiten/Bestuurslid-Noodopvang-Utrecht-gezocht/25754 om je aan te melden