Skip Navigation
Over ons

In de 3 Krone, het voormalige buurthuis in een monumentaal pand aan de Oudegracht 227, is alweer een aantal jaren een succesvol burgerinitiatief dat geheel door enthousiaste vrijwilligers wordt gerund...

Cultuur & KunstSport & RecreatieGezondheid & WelzijnCommunity & familie
Deel

Spelverdeler

Vacature · 4–6 uur/week
Oudegracht 227, 3511 NK Utrecht, Netherlands
Deze vacature is verlopen
#25766
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-In-de-3-Krone/activiteiten/Spelverdeler/25766 om je aan te melden
SamenvattingBen jij de verbindende factor die voor ons door vrijwilligers gerunde buurthuis kansrijke initiatieven wil signaleren en uitzetten bij het team?
Uitgebreide omschrijving

Een spelverdeler bij In de 3 Krone is een verbindende schakel. Hij/zij onderhoudt contacten met het netwerk binnen en buiten de organisatie en signaleert kansen voor het opzetten van nieuwe activiteiten voor buurtbewoners door buurtbewoners. Waar mogelijk verbindt de spelverdeler potentiële initiatieven met potentiële vrijwilligers. Het is een uitdagende vrije rol voor iemand die plezier heeft in initiëren, faciliteren, inspireren en verbinden.

De spelverdeler: 

 • kan overzicht houden
 • heeft een ondernemende instelling
 • heeft plezier in netwerken  
 • is flexibel beschikbaar  
 • is enthousiast voor sociale initiatieven/buurtinitiatieven  
 • vindt het leuk om met veel verschillende mensen om te gaan.

Taken van de spelverdeler:

 • Kansen voor buurtgerichte activiteiten signaleren & aandragen  
 • Netwerk met partijen in de buurt opbouwen/(mede) onderhouden
 • De vrijwillers af en toe (informeel) spreken  
 • Periodieke overleggen van beheergroep & bestuur bijwonen (om op de hoogte te blijven van interne ontwikkelingen en potentiële initiatieven door te spelen)  
 • Inhoud nieuwsflits voor vrijwilligers aanleveren (6x / jaar)  
 • Oriënterende gesprekjes voeren met potentiële vrijwilligers 

N.B. Het bovenstaande is een indicatie. In overleg met beheergroep en bestuur kan de functie worden ingevuld op een manier die goed bij jou als persoon past. Wij denken dat een duo-invulling ook heel goed mogelijk is!

 

Hoe kom ik er?
Over Stichting In de 3 Krone
In de 3 Krone, het voormalige buurthuis in een monumentaal pand aan de Oudegracht 227, is alweer een aantal jaren een succesvol burgerinitiatief dat geheel door enthousiaste vrijwilligers wordt gerund. In de twee grote zalen vindt een variëteit aan activiteiten een thuis. Zo wordt er gezongen, gedanst, theater gemaakt, aan yoga gedaan, kinderen komen er leren tekenen/schilderen, er wordt kleding ge- en vermaakt, gegeten bij het maandelijkse buurtdiner, kleding en accessoires verkocht op de zaterdagse Variabeurs en iedere woensdagmiddag tussen 3 en 5 is iedereen welkom op de Open Middag voor een potje bridge, mahjong, het bekijken van de regelmatig wisselende expositie van beeldende kunst of gewoon een gezellig kopje koffie/thee met een praatje.

Om de uitbreiding van onze activiteiten te ondersteunen zoeken wij vrijwilligers in de rol van spelverdeler, publiciteitscoördinator In de eerste twee rollen ga je een langere verbinding met ons aan, de derde rol kan ook op incidentele basis worden ingevuld.
Deze vacature is verlopen
#25766
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-In-de-3-Krone/activiteiten/Spelverdeler/25766 om je aan te melden