Skip Navigation
Over ons

In de 3 Krone, het voormalige buurthuis in een monumentaal pand aan de Oudegracht 227, is alweer een aantal jaren een succesvol burgerinitiatief dat geheel door enthousiaste vrijwilligers wordt gerund...

Cultuur & KunstSport & RecreatieGezondheid & WelzijnCommunity & familie
Deel

Gastheer/gastvrouw

Vacature · 2–4 uur/week
Oudegracht 227, 3511 NK Utrecht, Netherlands
Praten met anderenLuisterenTeamworkCateringSchoonmaken
Deze vacature is verlopen
#26582
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-In-de-3-Krone/activiteiten/Gastheergastvrouw/26582 om je aan te melden
SamenvattingElke woensdagmiddag is er van 15.00- 17.00 uur Open Huis in In de 3 Krone.
Uitgebreide omschrijving

Het is een gelegenheid om gewoon even binnen te lopen voor een praatje, krantje, gratis kopje koffie/thee met buurtgenoten. Ook kan je er terecht voor allerlei (kaart)spelletjes. Mahjong of bridge wordt er sowieso gespeeld.


Wij zijn op zoek naar buurtgenoten die het fijn vinden om (om beurten) gastheer/of vrouw te zijn op woensdagmiddag.


Hoe kom ik er?
Over Stichting In de 3 Krone
In de 3 Krone, het voormalige buurthuis in een monumentaal pand aan de Oudegracht 227, is alweer een aantal jaren een succesvol burgerinitiatief dat geheel door enthousiaste vrijwilligers wordt gerund. In de twee grote zalen vindt een variëteit aan activiteiten een thuis. Zo wordt er gezongen, gedanst, theater gemaakt, aan yoga gedaan, kinderen komen er leren tekenen/schilderen, er wordt kleding ge- en vermaakt, gegeten bij het maandelijkse buurtdiner, kleding en accessoires verkocht op de zaterdagse Variabeurs en iedere woensdagmiddag tussen 3 en 5 is iedereen welkom op de Open Middag voor een potje bridge, mahjong, het bekijken van de regelmatig wisselende expositie van beeldende kunst of gewoon een gezellig kopje koffie/thee met een praatje.

Om de uitbreiding van onze activiteiten te ondersteunen zoeken wij vrijwilligers in de rol van spelverdeler, publiciteitscoördinator In de eerste twee rollen ga je een langere verbinding met ons aan, de derde rol kan ook op incidentele basis worden ingevuld.
·
Deze vacature is verlopen
#26582
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Stichting-In-de-3-Krone/activiteiten/Gastheergastvrouw/26582 om je aan te melden